ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αποσύρεται από τη δράση ο Μπαρτολίνι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από εννιά χρόνια στην Ελλάδα ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, επιστρέφει στην Αργεντινή καθώς θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ήλθε στη χώρα μας το 2009 κι από τότε είναι μόνιμος κάτοικός της. Η σεζόν που μόλις τελείωσε τον βρήκε στη Ριζούπολη με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν η τελευταία του Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι στην Ελλάδα, αλλά και το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο 36χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην πατρίδα του, καθώς αναμένεται να "κρεμάσει" τα παπούτσια του. Πρώτος του εν Ελλάδι σταθμός ήταν η Τρίπολη κι ο Αστέρας. Στην Αρκαδία έμεινε πέντε σεζόν, έχοντας 6 γκολ σε 88 συμμετοχές. Το 2014 πήγε στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή. Με το "Γηραιό" πανηγύρισε την άνοδο από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία, έχοντας 3 γκολ σε 69 συμμετοχές.

Το πρώτο μισό της περυσινής και ολόκληρη η φετινή σεζόν τον βρήκαν στη Ριζούπολη για τον Απόλλωνα. Πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο από τη Football League στη Super League με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", έχοντας 5 γκολ σε 32 συμμετοχές (συνολικά με τον Απόλλωνα σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ