ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Καντέ γίνεται... Βάιγκλ για την Παρί

Dortmund's Julian Weigl gestures during the German Soccer Cup semifinal match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Dortmund's Julian Weigl gestures during the German Soccer Cup semifinal match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Αλλαγή μεταγραφικών πλάνων στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην περίπτωση του Ενγκολό Καντέ, στρέφουν το ενδιαφέρον της στον Γιούλιαν Βάιγκλ.

Η μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ δείχνει να "ναυαγεί", με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι αναγκασμένη να "σαλπάρει" για τις εναλλακτικές της λύσεις, ανοίγοντας... πανιά για την απόκτηση του Γιούλιαν Βάιγκλ.

Μεταγραφικό "ντόμινο" στον γαλλικό ορίζοντα, καθώς η αποτυχία των Παριζιάνων να φέρουν το "τρεχαντήρι" της Τσέλσι στο "Πάρκο των Πριγκίπων", τους οδηγεί στα... χνάρια του ελπιδοφόρου μέσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Bild", ο 22χρονος Γερμανός ανασταλτικός χαφ δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην κοιλάδα του Ρουρ, καθώς η διαφαινόμενη άφιξη του Άξελ Βίτσελ στο "Signal Iduna Park", ενδέχεται να σηματοδοτήσει την αναχώρηση του Βάιγκλ, με την ομάδα του Παρισιού να περιμένει στη... γωνία.

Οι "κιτρινόμαυροι" αξιώνουν 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς με τα "πάντσερ" αμυντικού μέσου, ποσό που θεωρείται απολύτως εφικτό για την οικονομικά εύρωστη Παρί.

Την περασμένη σεζόν ο νεαρός χαφ κατέγραψε με τους Βεστφαλούς 34 εμφανίσεις, ενώ πέτυχε και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ