MEDIA

Αφιέρωμα στη Μαρία Σάκκαρη μέσα από την COSMOTE TV

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Το 2017 ήταν η χρονιά καθιέρωσης τηςΜαρίας Σάκκαρηστην ελίτ του παγκοσμίου τένις και μέσα από την COSMOTE TV οι συνδρομητές θα μπορέσουν να απολαύσουν τις καλύτερες στιγμές της.

Το 2017 ήταν η χρονιά καθιέρωσης τηςΜαρίας Σάκκαρηστην ελίτ του παγκοσμίου τένις. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε μέχρι το Νο 48 της παγκόσμιας κατάταξης τον Οκτώβριο κι έκλεισε τη σεζόν στο Νο 52, στρέφοντας αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της λόγω των εκπληκτικών τηςεμφανίσεων στο παγκόσμιο τουρ της WTA.

Οι αγώνες της Μαρίας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των φίλων του τένις και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την Δευτέρα 18/12 έως και το Σάββατο 23/12, τους καλύτερους αγώνες που έδωσε μέσα στο 2017, μέσα από το COSMOTE SPORT 6HD, κάθε βράδυ στις 21.00, με ανάλυση από τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση.

Την Κυριακή 24/12 στις 21.00, θα θυμηθούμε ξανά την εκπομπή TOPSPIN με την παρουσία της Μαρία Σάκκαρη στα στούντιο της εκπομπής, η οποία φωτογραφήθηκε με παιδιά από τις ακαδημίες του τένις, μοίρασε αυτόγραφα και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ