MEDIA

Και Euro 2016, και Formula 1 και στίβο!

Και Euro 2016, και Formula 1 και στίβο!

Διαβάστε αποκλειστικά στο Sport24.gr και το ρεπορτάζ του Mediaρχη Νίκου Μποζιονέλου για τις συμφωνίες που έκανε η ΕΡΤ!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό... θρίλερ της σεζόν λαμβάνει τέλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του Euro 2016, το οποίο ήταν μέχρι πρότινος... ορφανό τηλεοπτικά. Η μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση θυμίζει, φέτος με την αύξηση των ομάδων, ένα μικρό... Μουντιάλ και θα διαρκέσει από 10 Ιουνίου ως και 10 Ιουλίου, με τη διοργάνωση να ανήκει στη Γαλλία.

Επίσης, όπως αποκλειστικά σας είχε αποκαλύψει η στήλη από την 1η Μαρτίου , επιτεύχθηκε συμφωνία για τη Formula 1 και η ΕΡΤ θα μεταδώσει τα grand prix.

Συν ότι έγινε συμφωνία για τη μετάδοση όλων των μεγάλων διοργανώσεων στίβου (παγκόσμια κλειστού και ανοιχτού καθώς και Diamond League).

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ δεν θα καθυστερήσει...

Live ο Μάρκο Σίλβα...

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αύριο Πέμπτη (17/3) στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Μάρκο Σίλβα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα μιλήσει για την έως τώρα παρουσία του στο πάγκο των «ερυθρόλευκων» και τις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα αναφερθεί στα ντέρμπι της Super League και το πως καθοδήγησε τους Πειραιώτες, ενώ θα μιλήσει και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

...live και ο Τάκης Λεμονής

Ενας άλλος προπονητής, και πρώην του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στο στούντιο του OTE και στην εκπομπή «UEFA Champions League Show» (20:00, ΟΤΕ Sport 2) καλεσμένος των Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου σχολιάζοντας τα αποψινά ματς του Champions League ενώ σε απευθείας μετάδοση με το Μόναχο, ο απεσταλμένος του ΟΤΕ TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα μεταφέρει όσα θα έχει "αλιεύσει", τις τελευταίες ώρες πριν τη σέντρα στην «Αλιάντς Αρίνα».

Καλεσμένος ο Ακης (του Τάκη)

Απόψε στις 23:15 και στο «Τhe 2night Show» του ΑΝΤ1 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι o Κώστας Κόκλας, ο Μάρκος Σεφερλής αλλά και το τηλεοπτικό... ταίρι του Τάκη Τσουκαλά, ο Ακης Βαρδαλάκης.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ