VIRAL

Το tweet του Λίνεκερ που "πάντρεψε" τον γάμο με τον τελικό Κυπέλλου

Chelsea's Eden Hazard, left, vies for the ball with Manchester United's Ander Herrera during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Eden Hazard, left, vies for the ball with Manchester United's Ander Herrera during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Γκάρι Λίνεκερ κατάφερε να συνδυάσει το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δίχως αμφιβολία το γεγονός με το οποίο ασχολήθηκαν οι περισσότεροι το Σάββατο (19/05) ήταν ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Ανταποκριτές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο κάστρο του Γουίνσδορ, όπου τελέστηκε το μυστήριο.

Δεν ασχολήθηκαν όλοι με αυτό στη Μεγάλη Βρετανία, αφού το απόγευμα υπήρχε και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πάντοτε ευρηματικός Γκάρι Λίνεκερ φρόντισε να συνδέσει τα δύο γεγονότα κάνοντας ουσιαστικά προαναγγελία για το σχολιασμό του στο μεγάλο τελικό: "Δεν απομένει αρκετή ώρα μέχρι να περπατήσουν τον διάδρομο. Ένα γάμος φτιαγμένος από τον παράδεισο. Ο κόσμος θα παρακολουθεί. Δεν θα είναι όλοι καλεσμένοι στο γεγονός, αλλά θα πάρετε την καλύτερη δυνατή θέση. Ελάτε μαζί μας στο ρομάντσο του FA Cup. Τσέλσι εναντίο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο BBC One ".

Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν αρχικά ότι μιλούσε για το γάμο, αλλά στο τέλος του tweet όλοι κατάλαβαν για τι μιλούσε.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ