VIRAL

Survivor: Τα στατιστικά των παικτών της ένωσης

Survivor: Τα στατιστικά των παικτών της ένωσης

Δεκατρείς παίκτες ετοιμάζονται για την ένωση των δύο ομάδων του Survivor. Ποιος έχει παίξει τους περισσότερους αγώνες; Ποιος έχει το καλύτερο ποσοστό νικών; Ποιοι βρίσκονται στον αγωνιστικό πάτο του ριάλιτι επιβίωσης; Δείτε στο Infographic.

Το Survivor, το οποίο έχει μονοπωλήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον το τελευταίο δίμηνο, μπαίνει στην δεύτερή του φάση με την ένωση των δύο ομάδων. Οι έξι "Διάσημοι" και οι εφτά "Μαχητές" δίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής (23/04) την τελευταία τους μονομαχία ως... κάτοικοι ξεχωριστών παραλιών, πριν βρεθούν να επιβιώνουν στο ίδιο μέρος όλοι μαζί.

Τι λένε όμως οι αριθμοί των "13" αναφορικά με τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί, ποιοι έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά νικών αλλά και ποιοι βρίσκονται στον αγωνιστικό πάτο του ριάλιτι επιβίωσης;

Οι αριθμοί δείχνουν ότι τρεις παίκτες είναι πολύ κοντά στον τίτλο του MVP των αγωνισμάτων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ποσοστό νικών 59,3%, ο Μάριος Ιωαννίδης με 57,1% και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 57,0%. Την τριάδα των αντρών, ακολουθεί η πρώτη γυναίκα- η Ευριδίκη Βαλαβάνη- με 55,2%.

Αντίθετα, στον πάτο βρίσκονται τρεις παίκτες των "Διάσημων". Χειρότερος όλων ο Μπο (35,4%), πολύ κοντά του η Λάουρα Νάργες (35,8%), ενώ στην 11η θέση βρίσκεται ο Κώστας Κοκκινάκης (37%) που δεν τα πάει τόσο καλά όσο στις πισίνες.

Στο Infographic που ακολουθεί, θα δείτε ότι αυτός που έχει τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχοντας αγωνιστεί 100 φορές, την ώρα που ο Γιάννης Σπαλιάρα δεν έχει δώσει ούτε τους μισούς αγώνες (45).

* Αν δεν βλέπετε στο κινητό το Infographic πατήστε εδώ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ