SPORTS & GOSSIP

Στη Μέκκα για το Ραμαζάνι πριν από το Μουντιάλ ο Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba, 2nd left, takes on the West Ham United defence during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Paul Pogba, 2nd left, takes on the West Ham United defence during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε στην Μέκκα για να προσκυνήσει με χιλιάδες μουσουλμάνους. (VIDEO)

Λίγες μέρες άδειας απολαμβάνει ο Πολ Πογκμπά μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πριν την ενσωμάτωση του στην Εθνική Γαλλίας για την προετοιμασία των "τρικολόρ" ενόψει Μουντιάλ.

Ο Γάλλος μέσος εκμεταλλεύτηκε αυτές τις μέρες και την μια εβδομάδα που έχει άδεια για να ταξιδέψει στη Μέκκα και να προσκυνήσει με εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους.

Μάλιστα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram από το ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία για το Ραμαζάνι, το οποίο εφέτος άρχισε στις 17 Μαϊου.

Μάλιστα έστειλε και το μήνυμα του λέγοντας: "Μόνο οι άνθρωποι που έρχονται εδώ μπορούν να καταλάβουν το συναίσθημα. Ελπίζω άνθρωποι που δεν έχουν έρθει εδώ μέχρι σήμερα να το κάνουν μια μέρα. Πανέμορφο μέρος, πανέμορφο, πανέμορφο, πανέμορφο! Και το συναίσθημα, δεν μπορώ ούτε καν να σας το εξηγήσω".

Ο Πογκμπά είχε κάνει και πέρυσι ένα ανάλογο ταξίδι όταν είχε πάει στην Μέκκα λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Europa League από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον 24 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι έχουν επισκεφθεί τη Μέκκα τα τελευταία δέκα χρόνια.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ