STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Κολοσσός

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Κολοσσός

Η αποστολή του Κολοσσού δεν ταξίδεψε στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό H Hotels ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (7/4, 14:45), αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Η αποστολή της ομάδας της Ρόδου λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του παιχνιδιού της με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Η Επιτροπή Πρωθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή του αγώνα, του οποίου η ημερομηνία διεξαγωγή θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. "Λόγω της αδυναμίας της αποστολής του Κολοσσού H Hotels να αναχωρήσει αεροπορικώς σήμερα Σάββατο (6/4) από την Ρόδο εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels που είχε προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή (7/4) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League αναβάλλεται μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών", αναφέρει η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ