STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακατασκευή του "Πλάτωνα"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ιωνικό Νικαίας, καθώς, όπως ενημέρωσε η Δημοτική Αρχή, στις 29 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του "Πλάτωνα".

Ο Ιωνικός Νικαίας πριν από σχεδόν ένα χρόνο επέστρεψε στα σαλόνια της Basket League, ωστόσο τη σεζόν 2019-20 υποχρεώθηκε να δηλώσει ως έδρα το «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο, λόγω ακαταλληλότητας του κλειστού στον "Πλάτωνα".

Καλώς εχόντων των πραγμάτων όμως η κατάσταση θα είναι τελείως διαφορετική τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη οι εργασίες για την ανακασκευή του "Πλάτωνα" θα ξεκινήσουν στις 29 Μαΐου. Σε πρώτη φάση θα αντικατασταθεί το παρκέ, ενώ θα ακολουθήσει η πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων και στη συνέχεια η αύξηση της χωρητικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

" Η ανακατασκευή του Πλάτωνα, οπως ενημερωθήκαμε επίσημα απο την Δημοτική Αρχή, ξεκινάει στις 29 Μαΐου και σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών που με την ολοκλήρωσή τους θα χαρίσουν στον Ιωνικό το δικό του σύγχρονο γήπεδο!

Στις 29/5 ξηλώνεται το παλιό παρκέ και τοποθετείται το νέο σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Μετά την τοποθέτηση του παρκέ αναμένεται να εχει ολοκληρωθεί και το γραφειοκρατικό κομμάτι της ανακατασκευής των αποδυτηρίων για να ξεκινήσει άμεσα και το δεύτερο στάδιο των εργασιών!

Είμαστε εδώ, για τον Ιωνικό!"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ