ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης - Ολυμπιακός: Η Αστυνομία ζητά την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του ματς, ο ΕΣΑΚΕ δεν συμφωνεί

 Άρης - Ολυμπιακός: Η Αστυνομία ζητά την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του ματς, ο ΕΣΑΚΕ δεν συμφωνεί

Η Αστυνομία ζήτησε την αλλαγή της ημερομηνίας της διεξαγωγής της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Basket League, όμως δεν είναι εύκολη η μετάθεση.

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακού στην 4η "στροφή" της Basket League έχει προγραμματιστεί για τις 28 Οκτωβρίου, αλλά προέκυψε σοβαρό θέμα ως προς την διεξαγωγή του εκείνη την ημέρα. Γι αυτό και το μεσημέρι της Παρσκευής (19/10) θα γίνει σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση και τον ΕΣΑΚΕ.

Η Αστυνομία, λοιπόν, με αίτημά της στον ΕΣΑΚΕ ζήτησε το τζάμπολ του αγώνα να μετατεθεί λόγω των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου. Η αναμέτρηση, όμως, δεν μπορεί να γίνει την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, καθώς εκείνη την ημέρα η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Ούτε είναι εύκολο να μεταφερθεί μία μέρα πριν, άλλωστε στις 25/10 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Πλέον μένει να δούμε αν ο αγώνας θα γίνει την ημερομηνία που είχε οριστεί ή αν θα μεταφερθεί το τζάμπολ, αν και δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων στην Ευρώπη. Αν, πάντως, επιμείνει η αστυνομία στην αλλαγή ημερομηνίας της αναμέτρησης στο Αλεξάνδρειο, τότε θα προκύψει μεγάλο πρόβλημα ως προς τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος. Ισως αναγκαστεί ο ΕΣΑΚΕ να μεταθέσει όλη την 4η αγωνιστική, κάτι που θα προκαλέσει συνέπειες σε όλες τις ομάδες της Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ