STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Αποφάσεις της FIBA κατά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η FIBA επισημοποίησε τα αποτελέσματα των δικαστικών διαμαχιών που είχαν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής τους τελευταίους μήνες με πρώην παίκτες και τους εκπροσώπους τους.

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η 5η Μαΐου από τη FIBA, η οποία προχώρησε δημοσιοποίηση του ποσού που έχει επιδικαστεί να πληρώσουν η ΚΑΕ ΑΕΚ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ Ηρακλής σε πρώην παίκτες τους και τους εκπροσώπους τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για... φιρμάνι που αφορά σε οφειλές προς τον Έντιν Άτιτς (ΑΕΚ), τον Τρέβορ Εμπάκουε (ΑΕΚ), τον Γουίλιαμ Χάτσερ (ΠΑΟΚ) και τον Στεν Σοκ (Ηρακλής), όπως επίσης τους εκπροσώπους τους.

Συγκεκριμένα, η Ένωση καλείται να καταβάλλει συνολικά το ποσό των 125.000 ευρώ (συν τόκοι) με το ποσό αυτό να συμπεριλαμβάνει τα χρήματα που πρέπει να δοθούν στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς (ατζέντης) για συμβόλαια που υπογράφηκαν με τον Ντούσαν Σάκοτα και τον Μάρκους Σλότερ. Οι κιτρινόμαυροι είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα στην οποία έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών λόγω αυτού (στις περιπτώσεις του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή δόθηκε χρονικό διάστημα για να προκύψει συμβιβασμός).

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ επιδικάστηκε το ποσό των 91.000 ευρώ για την περίπτωση του Γουίλιαμ Χάτσερ (συν τους τόκους), ενώ ο Ηρακλής καλείται να πληρώσει 16.000 δολάρια (συν τόκους) στον Στεν Σοκ, για τη συνεργασία τους από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ