STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Τα δεδομένα για τις θέσεις 6-8

Basket League: Τα δεδομένα για τις θέσεις 6-8

Πόσο πιθανό είναι ο Ολυμπιακός να τερματίσει στην 8η θέση της κανονικής περιόδου της Baske League; Πού θα καθίσει η "μπίλια" για τον Ήφαιστο και τον Χολαργό; Το Sport24.gr σας απαντά.

Το τοπίο για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα playoffs της Basket League ξεκαθάρισε, αλλά άγνωστο παραμένει ακόμα η θέση που θα τερματίσουν οι Ολυμπιακός, Ήφαιστος Λήμνου και Χολαργός. Το Sport24.gr ανέλυσε τα δεδομένα για τη "μάχη" για τις θέσεις 6-8 και σας τα παρουσιάζει.

Το πρόγραμμα κάθε ομάδας μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου:

ΟΜΑΔΑ 22η 24η 25η 26
Ήφαιστος - Ρέθυμνο (εντός) Άρης (εντός) Λαύριο (εκτός)
Χολαργός - Λαύριο (εκτός) Παναθηναϊκός (εντός) Πανιώνιος (εκτός)
Ολυμπιακός Κολοσσός (εντός) ΠΑΟΚ (εντός) ΑΕΚ (εκτός) Προμηθέας (εντός)

Η βαθμολογία:

Basket League: Τα δεδομένα για τις θέσεις 6-8

*Ο Ολυμπιακός έχει έναν μηδενισμό και του έχουν αφαιρεθεί 8 βαθμοί.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (35 ΒΑΘΜΟΙ)

Ο Ήφαιστος έχει το μειονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Χολαργό, αλλά κρατά την τύχη στα χέρια του. Η ομάδα της Λήμνου έχασε έδαφος με την ήττα της στη Χαλκίδα, αλλά αν κάνει το 3/3, θα τερματίσει σίγουρα στην 6η θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Αν πάλι η ομάδα της Λήμνου κάνει το 2/3 για να βγει 6η, πρέπει ο Ολυμπιακός και ο Χολαργός να ηττηθούν τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (34 ΒΑΘΜΟΙ)

Ο Χολαργός σύγκριση με τον Ήφαιστο και τον Ολυμπιακό έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα δώσει μόλις ένα ματς στο "Αντ. Τρίτσης" και αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με το Λαύριο και τον Πανιώνιο. Οι 39 βαθμοί δείχνουν να είναι το "ταβάνι" της ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα τερματίσει στην 6η ή στην 7η θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (32 ΒΑΘΜΟΙ)

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από το Περιστέρι έπεσε στην 8η θέση, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς η αναμέτρησή του με τον Κολοσσό για την 22η αγωνιστική αναβλήθηκε. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φτάσουν ως τους 40 βαθμούς και αναμένεται να προσπελάσουν τον Χολαργό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι σε κάθε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά το αν θα τερματίσουν στην 6η ή στην 7η θέση, θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα του Ηφαίστου.

Photo credits: Eurokinissι

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ