STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Κύμη - Παναθηναϊκός με ντεμπούτο Κιλπάτρικ

Basket League: Κύμη - Παναθηναϊκός με ντεμπούτο Κιλπάτρικ

Η 13η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται στην Χαλκίδα (14/1, 15:30), εκεί όπου η ουραγός Κύμη θα υποδεχτεί τον αήττητο Παναθηναϊκό, με τον Σον Κιλπάτρικ για πρώτη φορά στην "πράσινη" 12άδα.

Η αυλαία πέφτει σήμερα για την 13η αγωνιστική της Basket League , όχι όμως και για τον πρώτο γύρο, λόγω της αναμέτρησης Κολοσσός - Παναθηναϊκός που εκκρεμεί από το Νοέμβριο. Όπως και να ‘χει, το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με την Κύμη (14/1, 15:30) είναι το ίδιο: να παραμείνει αήττητος, κάνοντας το 12-0 στο πρωτάθλημα.

Το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης δεν θα είναι φυσικά άλλο από τον Σον Κιλπάτρικ. Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ έκανε την Κυριακή (13/1) την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ , πήρε τη θέση του Κιθ Λάνγκφορντ στην 12άδα και σήμερα θα πραγματοποιήσει εκτός απροόπτου την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Στον αντίποδα, ο Ρικ Πιτίνο πέρα από τον Λάνγκφορντ δεν θα έχει και τον Θανάση Αντετοκούνμπο στην διάθεσή του.

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο Basket League, με τους "πράσινους" να μετρούν ισάριθμες νίκες με 25,7 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο. Ο Παναθηναϊκός θα είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί και απόψε, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-10 και 1-4 εντός έδρας.

"Τ. Καμπούρης" 15:30 Κύμη - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Σώμος-Κάρδαρης-Ζακεστίδης)

Διαβάστε εδώ την βαθμολογία της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ