ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Με Λαύριο για το 7/7 το Περιστέρι

Basket League: Με Λαύριο για το 7/7 το Περιστέρι
EUROKINISSI

Το Περιστέρι θα υποδεχτεί το Λαύριο (24/11, 18:00), επιδιώκοντας να παραμείνει αήττητο στην Basket League. Προμηθέας - Κύμη και Ρέθυμνο - Χολαργός τα άλλα παιχνίδια της ημέρας.

Μία ακόμαπρόκληση έχει μπροστά του σήμερα το Περιστέρι.Ο σύλλογος των δυτικών προαστίωνθα προσπαθήσει να συνεχίσει την φρενήρηφετινήπορεία του στην Basket League και να παραμείνει αήττητοςέπειτα από 7 αγωνιστικές, καθώς υποδέχεται το Λαύριο (24/11, 18:00),μίαομάδα με την οποία δεν έχει διασταυρωθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν σε οποιαδήποτε εθνική κατηγορία.

Στις 15:45 θα αρχίσουν τα άλλα δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Στην Πάτρα ο Προμηθέας θα υποδεχτεί την Κύμη, δύο ομάδες που διανύουν αντίθετες πορείεςφέτος,μιας και οι μεν γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες, οι δε φιλοξενούμενοι από πέντε ήττες στη σειρά μετά το "διπλό" της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη. Όσον αφορά στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, ο Προμηθέας μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνεςμε την Κύμηκαι έχει 2-0 στην Πάτρα με 18,5 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει τον Χολαργό με νέο προπονητή στον πάγκο τον Βαγγέλη Ζιάγκο και με σκοπό να δώσει τέλος στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τουστηνBasket League,σημειώνοντας την πρώτη νίκη έπειτα απόέξιήττεςσε ισάριθμους αγώνες.Χωρίς νίκη εκτός έδρας (0-3) είναι μέχρι στιγμής η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, η οποία προέρχεται από διαδοχικές ήττες.

*Σύμφωνα με τα στοιχεία τουΕΣΑΚΕ, στον αγώνα του Λαυρίου στο Περιστέρι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χρειάζεται ένα κόψιμο για να φτάσει τα 181 και να "πιάσει" τον Γιώργο Καράγκουτη στην 13η θέση της σχετικής λίστας σε επίπεδοBasket League (1992-93 και ύστερα).

ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Αγωνιστική δράση σήμερα υπάρχει βέβαια και στην Α2 ,όπου επικίνδυνη έξοδο στο Μεσολόγγι έχει ο Ηρακλής απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη,ο οποίοςθα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία Μούτσιο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Δημητριάδη.Στο μεταξύ, οέτερος πρωτοπόρος, ο ΙωνικόςΝίκαιας, θαυποδεχτείτον Κόροιβο μία ημέρα μετά την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ,ενώμε νέο προπονητή (τον Κώστα Παπαδόπουλο) θα ταξιδέψει στο Πευκοχώρι ο Ιπποκράτης Κω.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σήμεραθαδιεξαχθούνκαι δύο αγώνες για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (Έξω Παναγίτσα - Καλλιθέα Ρόδου) και την Α1 Γυναικών (Νίκη Λευκάδας - Πανιώνιος).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (24/11):

BASKET LEAGUE

(7η αγωνιστική)

"Μ. Μερκούρη" 15:45 ΡέθυμνοCretan Kings- Χολαργός(Αναστόπουλος Π.-Παντελίδης-Ζαχαρής)

"Δ. Τόφαλος" 15:45 Προμηθέας - Κύμη(Τσαρούχα-Μπήτης-Παφίλης)

Περιστερίου 18:00 Περιστέρι - Λαύριο Aegean Cargo(Παπαπέτρου-Ψαριανός-Μαλαμάς)

Α2

(7ηαγωνιστική)

Αγ. Παύλου Καλλικρ. 17:00Πευκοχώρι -ΙπποκράτηςΚω (Παγώνης-Γερακίνης-Φακίτσας)

"Δ. Διαμαντίδης" 17:00 Καστοριά - Διαγόρας Δρυοπιδέων(Ξενικάκης-Σιμητόπουλος-Τζίμα)

Περιβόλας 17:00 ΑπόλλωναςΠάτρας -Αμύντας(Αναστόπουλος Α.-Κυριακόπουλος-Μαντήλας)

Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι - Εθνικός(Θεονάς-Καλογερόπουλος Φ.-Ορφανός Εμ.)

Καρδίτσας 17:00 Καρδίτσα - Ψυχικό(Πουρσανίδης Κ.-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.)

Νεάπολης Λ. 17:00 Ερμής Αγιάς - Καβάλα(Τζιοπάνος Ν.-Κοϊμτζόγλου-Ελευθεριάδης)

Μεσολογγίου 17:00 Χαρ. Τρικούπης - Ηρακλής(Παναγιώτου-Καρακάσης-Κωνσταντινίδου)

Νίκαιας 17:00 Ιωνικός Νίκαιας - Κόροιβος(Χαλαμπαλάκης-Κοντίλης-Νάστος)

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

(6η αγωνιστική)

2ος όμιλος

"Χαλκιά-Αναστασιάδη" 17:00 Έξω Παναγίτσα - Καλλιθέα Ρόδου(Ουσταμπασίδης-Χριστοδουλάκης)

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

(4ηαγωνιστική)

ΔΑΚ Λευκάδας 16:00 Νίκη Λευκάδας - Πανιώνιος(Καπράνος-Τσακαλογιάννης)

Photo credits:Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ