STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: MVP του πρώτου γύρου ο Μαυροειδής

Basket League: MVP του πρώτου γύρου ο Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του πρώτου γύρου της Basket League, καθώς συγκέντρωσε του περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Η 17η αγωνιστική (2-4/3) της Basket League πλησιάζει, αλλά ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (25/2) με την αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Μαυροειδής αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής σέντερ της ομάδας της Ρόδου συγκέντρωσε 267 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του πρωταθλήματος αφήνοντας πίσω του κατά σειρά τους Ντεβιόν Μπέρι (238), Κρις Χόρτον (233), Στιβ Μπαρτ (232), και Σον Έβανς (227), οι οποίοι συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μάλιστα όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον πρώτο γύρο της Basket League έκανε τέσσερα νταμπλ - νταμπλ και είχε διψήφιο αριθμό ranking στα 12 από τα 13 παιχνίδια, με κορυφαία επίδοση εκείνη των 41 βαθμών στο ματς με το Περιστέρι. Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη καλύτερη της τρέχουσας σεζόν, καθώς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Χολαργό ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είχε 42 ranking.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής την τρέχουσα σεζόν έχει μέσο όρο 13,2 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 0,5 κλεψίματα, 2,2 λάθη και 0,6 κοψίματα και αποτελεί το μεγάλο "όπλο" του Κολοσσού στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Basket League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ