STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Σήμερα (9/9) η κλήρωση του πρωταθλήματος και του Super Cup

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Basket League, αφού σήμερα (9/9, 12:00) θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος με την συμμετοχή 13 ομάδων, καθώς και του Super Cup.

Το ημερολόγιο δείχνει 9 Σεπτεμβρίου 2020, με τον ΕΣΑΚΕ να αναμένεται να διεξάγει σήμερα (12:00) την κλήρωση για το πρωτάθλημα της Basket League για την σεζόν 2020/21, καθώς και για το Super Cup.

Με αρκετά - γνωστά - προβλήματα λόγω του κορονοϊού που διέκοψε βίαια την περασμένη σεζόν, αποχωρήσεις ομάδων όπως αυτές του Ρεθύμνου και του Ηφαίστου αλλά και την απόφαση του Ιωνικού να αγοράσει το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, η σεζόν 2020/21 της Basket League θα διεξαχθεί με 13 ομάδες.

Αυτές οι 13 ομάδες είναι οι εξής: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας, Περιστέρι, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Λαύριο, Ιωνικός Νικαίας, Άρης, Κολοσσός, Λάρισα, Χαρίλαος Τρικούπης.

Μαζί με την κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει και η κλήρωση του Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο "Ανδρέας Παπανδρέου" το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Περιστερίου.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω LIVE Streaming από την ΕΡΤ Sports.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ