STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Στην άχαρη μάχη για την 3η θέση ΑΕΚ και Περιστέρι

Basket League: Στην άχαρη μάχη για την 3η θέση ΑΕΚ και Περιστέρι

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι αρχίζουν σήμερα (9/6, 19:30) τους αγώνες για τη σειρά που θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση της Basket League.

Η πιο... άχαρη σειρά των φετινών playoffs θα αρχίσει σήμερα (9/6, 19:30) στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί το Περιστέρι στον πρώτο αγώνα της σειράς για τις θέσεις 3-4 της Basket League , η οποία ναι μεν δεν περιέχει κάποιο κίνητρο, έχει όμως ιστορική σημασία, μιας και για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν οι ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες δύο θέσεις της κανονικής περιόδου. Έστω και υπό τις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες που δημιούργησαν οι τιμωρίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού...

Οι δύο ομάδες θα τεθούν μάλιστα αντιμέτωπες σε σειρά playoffs για πρώτη φορά έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια, αφού η πιο πρόσφατη καταγράφηκε στον πρώτο γύρο του 1996. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μικρούς τελικούς για 6η φορά συνολικά, μετρώντας δύο κερδισμένες και τρεις χαμένες σειρές. Το Περιστέρι, από την άλλη, έχει απολογισμό μία κερδισμένη σειρά και μία χαμένη σε μικρούς τελικούς, όπου βρέθηκε για τελευταία φορά το 2003.

* Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Παναγιώτου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ