STOIXIMAN BASKET LEAGUE

EKO ALL Star Game: Χάτσερ και Χάντερ αντί Μπράουν και Χόρτον

EKO ALL Star Game: Χάτσερ και Χάντερ αντί Μπράουν και Χόρτον

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ θα αντικαταστήσει τον Ρίον Μπράουν στο ρόστερ των World Stars στο EKO Αll Star Game 2019, ενώ ο Βινς Χάντερ θα πάρει τη θέση του Κρις Χόρτον στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ του ΠΑΟΚ και ο Βινς Χάντερ της ΑΕΚ θα συμμετάσχουν στη γιορτή του μπάσκετ, καθώς αντικατέστησαν τον Ριόν Μπράουν του Προμηθέα στη σύνθεση των World Starts του ΕΚΟ All Star Game 2019 και τον Κρις Χόρτον της Κύμης αντίστοιχα στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

"Ο Ουίλιαμ Χάτσερ του ΠΑΟΚ θα πάρει την θέση του τραυματία Ρίον Μπράουν του Προμηθέα στην σύνθεση των World Stars, που θα αγωνιστούν με αντιπάλους τους Greek Stars στον κεντρικό αγώνα του ΕΚΟ All Star Game 2019, ο οποίος θα γίνει στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης την προσεχή Κυριακή (10/2, 16:00).

Ο Βινς Χάντερ της ΑΕΚ θα αντικαταστήσει τον Κρις Χόρτον της Κύμης στον διαγωνισμό των καρφωμάτων του ΕΚΟ All Star Game ’19, που θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Κυριακής (10/2)", αναφέρει η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος κάλεσε τους φιλάθλους να βρεθούν στις εκδηλώσεις του ΕΚΟ All Start Game 2019:

"Η Θεσσαλονίκη ύστερα από 23 χρόνια υποδέχεται ξανά το ΕΚΟ All Star Game! Η «Μητρόπολη της Πορτοκαλί Θεάς» γιορτάζει την επέτειο των 100 ετών του ελληνικού μπάσκετ στην ΧΑΝΘ την Παρασκευή (8/2) και στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (9/2 με ελεύθερη για το κοινό είσοδο) και την Κυριακή (10/2) μαζί με τους καλύτερους Έλληνες, ξένους παίκτες της Betshop Basket League και το φαντασμαγορικό show του ΕΚΟ All Star Game: Τα μουσικά συγκρότημα VEGAS και KINGS, τους Dunking Devils, τις cheerleaders της Ζαλγκίρις και τους νικητές του διαγωνισμού «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» «Εν Χορώ»! #allstar2019".

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ