STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ: Εγγυητική (200.000 ευρώ) ήταν και πάει

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τη σεζόν 2021/22 θα ισχύσει τελικά η εγγυητική των +140 χιλιάδων ευρώ για συμμετοχή στη Basket League, όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα media της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο Κωστής Ζομπανάκης προσπάθησε (αλλά δεν τα κατάφερε) να πείσει τους παράγοντες των ομάδων της Α1 πως πρέπει να ανεβάσουν τον πήχη, έστω κι αν η εποχή είναι δύσκολη όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για την ανθρωπότητα γενικότερα. Δεν τα κατάφερε. Το μέτρο της κατάθεσης εγγυητικής επιστολής 60+140 χιλιάδων ευρώ δεν πέρασε τελικά, με τον πρόεδρο του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (3/8) ότι αυτό αναμένεται να συμβεί την περίοδο 2021/22.

" Είναι ευχάριστο ότι η αύξηση της εγγυητικής πηγαίνει για του χρόνου, όμως οι διακανονισμοί της περασμένης χρονιάς θα πρέπει να γίνουν φέτος" ήταν η δήλωσή του. Έτσι, το ποσό των 140 χιλιάδων που θα έμπαινε σε κοινό ταμείο δεν υφίσταται πλέον ούτε ως πρόταση, ενώ ουδείς γνωρίζει ποια είναι η διορία των ομάδων για να δηλώσουν συμμετοχή στη Basket League 2020/21. Η πρώτη διορία ήταν η 30η Ιουνίου, η δεύτερη ήταν η 30η Ιουλίου και το μόνο σίγουρο (;) αυτή τη στιγμή είναι πως πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος οι ΚΑΕ θα πρέπει να έχουν "καθαρίσει" ή έστω διακανονίσει τις εκκρεμότητες από την περασμένη σεζόν.

Το πόσες θα είναι οι ομάδες της νέας Α1, παραμένει επίσης ένα καλό ερώτημα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ