STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γαλατσόπουλος: "Διάθεση για κεντρική διαχείριση, στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων"

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League - όπου θα περιλαμβάνονται και ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Ηταν γνωστό ότι υπήρχε επιθυμία από τον ΕΣΑΚΕ για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League υπό την στέγη της ΕΡΤ, αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδειχναν την διάθεση να συνεργαστούν με τις υπόλοιπες ομάδες. Σύμφωνα λοιπόν με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, η τελική συμφωνία απέχει πλέον 15 ημέρες.

Στην ομιλία του στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι η ΕΡΤ είναι στο πλευρό της λίγκας και ίσως μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ: "Σας καλωσορίζουμε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και του νέου θεσμού, του Σούπερ Καπ. Η αισιοδοξία μου για το νέο πρωτάθλημα είναι μεγάλη παρά τις νέες συνθήκες. Οι προπονητές και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί. Οι φίλοι του μπάσκετ δείχνουν τον ενθουσιασμό τους ενόψει της επιστροφής στη δράση. Η αισιοδοξία μας γίνεται μεγαλύτερη γιατί οι χορηγοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Η ΕΡΤ θέλουμε να είναι δίπλα μας για αρκετά χρόνια από εδώ και πέρα και να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία. Υπάρχει διάθεση και θέληση για κεντρική διαχείριση και με τη στήριξη όλων των ΚΑΕ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία που θέλουμε και επιδιώκουμε. Όπως επίσης ευχαριστώ τον κύριο Πέτσα, όπως και τον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη.

Τους προηγούμενους μήνες οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ πήραν γενναίες αποφάσεις για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξία μας είναι το Super Cup να αποτελέσει χαρακτήρα γιορτής. Μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν και θα απολαμβάνουν εραστές της πορτοκαλή θεάς. Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πανδημία και ευχόμαστε υγεία σε όλους"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ