STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαπλές: "Συνεπείς και μαχητικοί"

Γιαπλές: "Συνεπείς και μαχητικοί"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ρεθύμνου ήταν ο Θανάσης Γιαπλές ο οποίος μίλησε εν όψει των πλέι οφ, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του έχει σαν στόχο να είναι μαχητική και συνεπής μέχρι τέλους

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Ρεθύμνου με το Περιστέρι, ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε για την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του, ενώ στάθηκε και στην απώλεια πολλών ριμπάουντ.

Εν όψει της συνέχειας, σχολίασε πως το Ρέθυμνο θέλει να παρουσιάσει ένα μαχητικό πρόσωπο και έβαλε ψηλά τον πήχη.

"Πρώτα απʼ όλα έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια που κάνει το Περιστέρι και ο κόουτς, για να παραμείνουν στην κατηγορία. Δεν γίνεται να μην εξάρεις το μαχητικό πνεύμα που επιδεικνύει η ομάδα με νέα παιδιά, προσπαθώντας να σώσουν τη χρονιά", σχολίασε ο Θανάσης Γιαπλές και συνέχισε:

"Όσον αφορά εμάς, ιδιαίτερα τις τελευταίες αγωνιστικές, με όποια ομάδα παίζουμε κάτι "κυνηγάει", ενώ εμείς δεν πηγαίνουμε για κάτι. Στόχος μας είναι να είμαστε συνεπείς και μαχητικοί σε κάθε παιχνίδι και σήμερα το δείξαμε. Το πρωτάθλημα για εμάς είναι πολύ μακρύ, αφού σαν στόχο έχουμε την πρόκριση μας στα ημιτελικά.

Όλοι στην ομάδα έχουμε βάλει αυτόν τον στόχο, αν και θα είναι δύσκολο για τους παίκτες να τραβήξει τόσο πολύ η σεζόν. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή εικόνα, αν εξαιρέσουμε τα ριμπάουντ και τα 17 χαμένα αμυντικά, κάτι που δεν αρμόζει στην δουλειά που κάνουμε. Αυτό δείχνει πως σε ένα κομμάτι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πάντως, είχαμε την ευκαιρία να προφυλάξουμε κάποια παιδιά που είχαν προβλήματα τραυματισμών (Καλλινικίδης, Τσόχλας, Κάρτερ)".

Από τη πλευρά του, ο Γκέιμπ Προύιτ δήλωσε: "Πρέπει να πούμε ότι είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πάρα πολύ στο παιχνίδι όπως βέβαια και οι προπονητές για να νιώσω καλά και να κάνω όπως και τα υπόλοιπα παιδιά ένα καλό ματς".

Κουστένης: "Συνεχίζουμε να παλεύουμε"

Ο Τζίμης Κουστένης από την πλευρά του υπογράμμισε: "Έγινε ένα παιχνίδι που παίχθηκε στα ίσια και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου για αυτό. Είχαμε πει από την 1η αγωνιστική πως όλα θα κριθούν στην τελευταία και έτσι γίνεται. Ίσως βιώνουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Η Καβάλα έπεσε οπότε εμείς ο Ηλυσιακός και η Ελευσίνα θα δώσουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Και πάλι να δώσω τα συγχαρητήρια μου σʼ όλο το οικοδόμημα του Ρεθύμνου. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας".

Τέλος, ο Δημήτρης Κομποδιέτας αρκέστηκε να πει: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έπαιξε στα ίσια και δικαίωσε όλους για το ότι το ματς παίχθηκε στα ίσια. Τα νέα είναι ευχάριστα για εμάς, αφού ηττήθηκε η Ηλυσιακός και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία με νίκη την τελευταία αγωνιστική να σώσουμε την χρονιά. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και πάμε σε έναν "τελικό" για την παραμονή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ