STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η αιτία της παρεξήγησης ανάμεσα σε Γιατρά και Ζούρο

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η χειραψία και η παρεξήγηση μεταξύ Μάκη Γιατρά και Ηλία Ζούρο μετά το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Προμηθέα Πάτρας αποτέλεσε θέμα συζήτησης. Ο λόγος για την "παγωμάρα" στις σχέσεις τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου (2/11), ο Προμηθέας Πάτρας έσπασε το -εντός των συνόρων- αήττητο του Περιστερίου, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Δύο κατοχές έκριναν το αποτέλεσμα. Ένα τρίποντο που έβαλε ο Κρις Μπαμπ στα 47.5'' για το τέλος κι η χαμένη επίθεση από τους φιλοξενούμενους αμέσως μετά αποφάσισαν τον νικητή του αγώνα, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Η χειραψία των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα αποτέλεσε θέμα συζήτησης, με τον Μάκη Γιατρά να ερωτάται για το γεγονός. Ο head coach του Προμηθέα Πάτρας απάντησε πως " δεν υπάρχει καμία κόντρα με το Περιστέρι, δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον προπονητή, τουλάχιστον από την πλευρά τη δική μου. Του έδωσα το χέρι του, μου έδωσε το δικό του, από εκεί και πέρα αν ήταν φιλικός ή εχθρικός κι αν έδωσε το χέρι με καλή διάθεση δεν ξέρω. Μην ξεχνάμε πως ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό το οποίο έχασε η ομάδα του".

Παρά τον (όποιο) εκνευρισμό από την ήττα, η αφορμή για τη συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του Ηλία Ζούρου δεν είχε να κάνει με το αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί η αιτία της παρεξήγησης ήταν κάτι που έγινε την ώρα του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του δεύτερου μέρους, ο Γουίλιαμ Χάτσερ διαμαρτυρήθηκε προς τους διαιτητές (μπροστά από τον πάγκο των γηπεδούχων) για μία φάση, κατά την οποία ζήτησε να καταλογιστεί φάουλ υπέρ του Περιστερίου. Μέσα στην ένταση της αναμέτρησης, ο Μάκης Γιατράς παρενέβη και απάντησε με έντονο τρόπο στον γκαρντ των φιλοξενούμενων, σκηνή που αντιλήφθηκε ο Ηλίας Ζούρος και προκάλεσε τον εκνευρισμό του.

Εξ ου κι η στάση που κράτησε μετά το φινάλε του σαρανταλέπτου.

Στα δυτικά προάστια δεν στέκονται βέβαια περισσότερο σε όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) στο "Δημήτρης Τόφαλος" ( το θέμα θεωρείται λήξαν) αφού ακολουθεί μία πολύ σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νίζνι (5/11, 19:00) για το Basketball Champions League. Τόσο ο Ηλίας Ζούρος όσο κι οι παίκτες του έχουν επικεντρωθεί σε όσα έρχονται κόντρα στη ρωσική ομάδα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ