Μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ιωνικού αποφάσισε η ΕΕΑ, που ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ την αποβολή της ομάδας της Νίκαιας από την Α1.

Τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ιωνικού αποφάσισε η ΕΕΑ, η οποία ζητά την αποβολή της ομάδας της Νίκαιας από την Α1 και έχει μάλιστα κοινοποιήσει το σχετικό έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ.

ADVERTISING

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάνθηκε πως ο φάκελος του συλλόγου που κατατέθηκε πέρυσι ήταν ελλιπής, ωστόσο στον Ιωνικό είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ξεπεράσουν αυτό το σημαντικό εμπόδιο και να συμμετάσχουν στη Basket League 2020/21.

Inline Image

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου το Ρέθυμνο κι ο Ήφαιστος, ενώ ο Πανιώνιος οδεύει προς τη Β' Εθνική και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων δεν ενδιαφέρεται να κάνει χρήση του δικαιώματός του για να ανέβει από την Α2 στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

ADVERTISING

Κολοσσός, Λαύριο και Χαρίλαος Τρικούπης κάνουν σημαντικό αγώνα για να κατέβουν κανονικά στο πρωτάθλημα, έστω και με πολύ περιορισμένα μπάτζετ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης προσπαθούν να ορθοποδήσουν, ενώ ο Προμηθέας και το Περιστέρι έχουν χτίσει ή χτίζουν τα ρόστερ τους χωρίς προβλήματα.

Η Λάρισα αντιμετωπίζει και εκείνη πρόβλημα όμοιο με εκείνο του Ιωνικού Νικαίας, ενώ η διορία για την κατάθεση των φακέλων μεταφέρθηκε κατά ένα μήνα, από τις 30 Ιουνίου στις 30 Ιουλίου.