STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ηρακλής: Παραμένει ανοιχτό το θέμα του προπονητή

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ηλία Καντζούρη οι ιθύνοντες του Ηρακλή έχουν αρχίσει να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Μπορεί η αγωνιστική περίοδος στην Basket League να μην ολοκληρώθηκε στα παρκέ, ωστόσο για τον Ηρακλή η πρώτη σεζόν μετά την άνοδό του από την Α2, σε μεγάλο βαθμό ήταν επιτυχημένη. Ο «Γηραιός» από τη στιγμή που βρήκε τα πατήματά του βγήκε από το κάδρο με τις ομάδες που πάλευαν για την παραμονή και με την παρουσία στην άκρη του πάγκου του Ηλία Καντζούρη (από τα τέλη Ιανουαρίου) είχε θέσει τις βάσεις για την παρουσία του στα πλέι οφ.

Ο πήχης για την επόμενη σεζόν θα μπει ακόμα πιο ψηλά με τους "κυανόλευκους" να επιθυμούν μεταξύ άλλων και την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Basketball Champions League.

Σε ότι αφορά τον 47χρονο τεχνικό η διοίκηση είχε ως βασική προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους "κυανόλευκους" και τα "θέλω" του Έλληνα προπονητή χωρίς το οικονομικό κομμάτι να είναι απαραίτητα το πιο βασικό. Γι' αυτό και οι ιθύνοντες του Ηρακλή έχουν αρχίσει να εξετάζουν και περιπτώσεις άλλων προπονητών αν και δεν αποκλείεται να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για συμφωνία με τον Καντζούρη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ