STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Οι 9 νίκες δίνουν παραμονή, οι 11 πλέι οφ"

Καλαφατάκης: "Οι 9 νίκες δίνουν παραμονή, οι 11 πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αφού έπλεξε το εγκώμιο του Τζίμη Κουστένη, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως οι παίκτες του παίζουν με ενέργεια και ταχύτητα

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου με τον Ίκαρο (79-88), ο Γιώργος Καλαφατάκης αφού αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιώργου Κολοκυθά, αναφέρθηκε στις διορθωτικές κινήσεις που έκανε στον Ίκαρο και τόνισε πως δικαιώθηκε.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο Τζίμης Κουστένης είναι πολύ καλός προπονητής και θα έπρεπε να του έχει δοθεί νωρίτερα η ευκαιρία για νίκη.

"Σήμερα χάσαμε έναν τεράστιο άνθρωπο του ελληνικού μπάσκετ. Τον Γιώργο Κολοκυθά. Ο Ικαρος έχει πολύ ταλέντο και πλέον τα παιδιά το βγάζουν στο γήπεδο", υποστήριξε ο Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Δώσαμε ενέργεια και ταχύτητα στην ομάδα και δικαιωθήκαμε. ΟΤζίμης Κουστένης θα έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα στην Α1. Είναι πολύ καλός προπονητής. Οι εννιά νίκες δίνουν παραμονή, οι έντεκα πλέι οφ".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης υπογράμμισε: "Ξέραμε πως το Περιστέρι θα ήταν πολύ δυνατό καθώς ήθελε πολύ τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε σε αυτόν τον τομέα και πήραμε τη νίκη".

Κουστένης: "Πιο δυνατοί στη συνέχεια"

Ένα καλύτερο Περιστέρι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ελπίζει να δει ο Τζίμης Κουστένης ο οποίος σχολίασε: "Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά. Είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια σε άμυνα και επίθεση, αλλά αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα με τεράστιο ταλέντο. Έχουμε την ευκαιρία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω All Star Game να ενισχυθούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα, ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια".

Τέλος, ο Αντώνης Μάντζαρης τόνισε: "Περάσαμε μία περίεργη εβδομάδα με την φυγή του Θορν. Δεν τα παρατάμε. Θα ενισχυθούμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αν παίζαμε όπως σήμερα σε όλας τα ματς θα είχαμε τουλάχιστον μία δυο νίκες ακόμη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ