STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καραχάννας: "Αναλάβαμε να...βαφτίσουμε το μωρό EKO All Star Game"

Καραχάννας: "Αναλάβαμε να...βαφτίσουμε το μωρό EKO All Star Game"

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ, Ρομπέρτο Καραχάννας στάθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για το EKO All Star Game

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ, Ρομπέρτο Καραχάννας με αφορμή την συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για την συνεργασία για το EKO All Star Game σημείωσε ην ανάγκη να κάνουν όλοι οι φορείς κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η γιορτή του μπάκσετ να διεξάγεται κάθε χρονο.

"Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ και να κάνουμε σημαντικά γεγονότα σε δύσκολους καιρούς για τη χώρα μας. Γιορτάζουμε 100 χρόνια μπάσκετ στην Ελλάδα. Σε μπασκετικές αναφορές, η Θεσσαλονίκη λέγεται μπασκετομάνα και πολλοί μεγάλοι καλαθοσφαιριστές, έχουν αρχίσει από εδώ. Να θυμίσω ότι πέρσι ήταν μία χρονιά που επανήλθε ένας θεσμός κι εμείς στην ΕΚΟ, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να… βαφτίσουμε το μωρό.

Βλέπουμε στη χώρα μας, αν κάποιος δεν αναλάβει την ευθύνη για κάτι, καταντούν να μη γίνονται. Είναι κρίμα, γιατί πέρσι στην Πάτρα, ήταν μια ωραία γιορτή, γεμάτο γήπεδο από οικογένειες και παιδιά. Αυτά τα γεγονότα, πρέπει να τα αγκαλιάσουμε όλοι. Η φετινή διοργάνωση έχει βάλει κι άλλους αναδόχους στη γκάμα των χορηγών, οπότε δε θέλω να είμαστε οι μόνοι που θα πάρουμε τα συγχαρητήρια. Θέλω να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους χορηγούς, διότι μονιμοποιείται ένας θεσμός όταν υπάρχει μία σταθερότητα και εγγύηση. Σας το λέω από τώρα, ότι και του χρόνου θα γίνει. Μέσα στη χρονιά που πέρασε, η σχέση μας ενδυναμώθηκε.

Πολλοί διερωτώνται στην Ελλάδα γιατί δε βρίσκουν χορηγούς. Οι συνεργασίες πρέπει να είναι πολύ δυνατές και πρέπει να ξέρεις ότι εκεί που έχεις μπει, ότι η αξία σου αναδεικνύεται. Εμείς είμαστε μια εταιρεία καυσίμων και θέλουμε να δείξουμε το κοινό μας πρόσωπο στον Έλληνα καταναλωτή. Θεωρούμε υποχρέωση να γυρίσουμε πίσω κάτι. H διοργάνωση είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα έχουμε μία κερκίδα 700 παιδιών από 7 ως 17 ετών. Πρέπει να κοιτάξουμε τη νεολαία, θα πάμε σε ιδρύματα, θα πάμε στον ΟΚΑΝΑ. Πέρσι και φέτος, γίνονται αγώνες με αμαξίδια. Και πέρσι, είδα ότι αυτοί που δήθεν δεν είχαν πόδια, είχαν παραπάνω πόδια και ψυχή από εμάς. Μετά είδαμε έναν αγώνα που έπαιξαν οι παλαίμαχοι με τους νέους κι έβλεπες κάποιους αθλητές με παραπάνω κιλά, να κερδίζουν τους νέους και να τους δείχνουν ότι υπάρχει ψυχή.

Μέσα από τον αθλητισμό, μαθαίνουμε ότι η καριέρα ενός αθλητή, μπορεί να σταματήσει, αλλά αυτό που αντλεί από τον αθλητισμό, δε σταματάει ποτέ. Ήταν τεράστια μαθήματα αυτά.Εμείς στην ΕΚΟ είμαστε χορηγοί και της εθνικής ομάδας. Φέτος η χρονιά αρχίζει με το All Star Game και στο τέλος της, θα είμαστε και στην Κίνα για να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Θα είμαστε παρών κι εδώ και με την εθνική και στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια μπάσκετ. Η συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και το ΠΣΑΚ είναι άριστη.

Οι διοργανώσεις και ο χώρος των χορηγιών που στηρίζονται, πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο. Μέσα από τη σχέση που έχουμε, καταφέραμε να βρούμε τα πατήματά μας. Φέτος πιστεύω η διοργάνωση θα είναι καλύτερη από πέρσι και ο Θεός να μας βοηθήσει για να είμαστε και του χρόνου", δήλωσε ο Ρομπέρτο Καραχάννας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ