STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κόροιβος: Κάνει λόγο για πλάνο πενταετίας

Κόροιβος: Κάνει λόγο για πλάνο πενταετίας
EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο Κόροιβος επιβεβαιωσε πως έχει καταθέσει φάκελο για να πάρει την 14η θέση στην Basket League της σεζόν 2019/20, κάνοντας λόγο για πλάνο 5ετίας.

Ο Κόροιβος και ο Ερμής Αγιάς ήταν τελικά οι ομάδες που κατάθεσαν φάκελο για να πάρουν την 14η θέση της Basket League την σεζόν 2019/20, εκδηλώνοντας τις προθέσεις τους. Η ομάδα της Αμαλιάδας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, κάνοντας μάλιστα λόγο για πλάνο πενταετίας.

Συγκεκριμένα ο Κοροιβος αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η υποψηφιότητά του είναι ισχυρή, καθώς έχει πλήρη φάκελο και ότι από τα έγγραφα που κατέθεσε γίνεται σαφές πως υπάρχουν στοιχεία βιωσιμότητας για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Κ.Α.Ε. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Επιτροπής Ειδικής Αδειοδότησης, κατέθεσε σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, πλήρη φάκελο για την διεκδίκηση της 14ης -κενής – θέσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο φάκελος περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τα οποία προκύπτει πως η ομάδα μας πληροί όλα τα γενικά και ειδικά οικονομικά στοιχεία βιωσιμότητας τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ.

Η προηγούμενη απόλυτα επιτυχημένη τετραετής παρουσία μας στην Α1 καθώς και τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται, καθιστούν την υποψηφιότητά μας ισχυρή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ