Μετά το Σύνδεσμο των Καλαθοσφαιριστών κι εκείνος των προπονητών εξέφρασε την αντίθεσή του με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να εισηγηθεί την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ περί ομόφωνης απόφασης για οριστική διακοπή της Basket League για φέτος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών βρήκε σύμμαχο τον ΣΕΠΚ που με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε την Τρίτη (24/3) τονίζει πως δεν είναι ανέφικτο να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος ακόμα και το καλοκαίρι.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αναφέρει τα εξής:

"Ο ΣΕΠΚ δηλώνει ότι είναι αντίθετος με την απόφαση των ομάδων της Basket League αναφορικά με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν οι αγώνες, αυτό όμως δεν απαγορεύει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Είναι ξεκάθαρο πως η υγεία και η ασφάλεια όλων αποτελούν προτεραιότητα, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως είναι ανέφικτο να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος ακόμη και το καλοκαίρι".

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi