STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κωνσταντινίδης: "Ας ερχόταν να με ρωτήσει ο Σίμτσακ, λανθασμένη η αντίδραση του"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÑÅÈÕÌÍÏ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÑÅÈÕÌÍÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνου και του Σίμτσακ, επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να τον ρωτήσει ο ίδιος για το αν προσέβαλε την ομάδα του.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης Άρης - Ρέθυμνο, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του προπονητή των Κρητικών, Τόνι Κωνσταντινίδη και του παίκτη των "κιτρινόμαυρων", Βασίλη Σίμτσακ.

Ο έμπειρος σέντερ του Άρη έδειξε προς προς το πρόσωπό του τεχνικού του Ρεθύμνου όταν στα τελευταία δευτερόλεπτα οι κίτρινοι κυνηγούσαν την “κατοστάρα”, με αποτέλεσμα, μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο άνδρες να αλλάξουν βαριές κουβέντες.

Στην συνέντευξη Τύπου, ο Τόνι Κωνσταντινίδης μίλησε για το περιστατικό. “Για το τελευταίο περιστατικό με τον Σίμτσακ, το συγκεκριμένο παιδί έπεσε στην παγίδα καλοθελητών. Κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μου στην Α1, υπάρχουν δεκάδες περιστατικά. Ενοχλούσε και το Ρέθυμνο, αλλά τώρα δεν παίζουμε καλά. Με στενοχώρησε αφάνταστα. Είμαι εδώ από τις 15:15 και θα μπορούσε να έρθει και να με βρει… Δεν παίρνω άδεια να μιλήσω από κανέναν. Αυτά που θέλω θα τα πω. Φοράω παντελόνια. Και η διαγωγή μου και η οικογένειά μου έμαθε να σέβομαι και θέλω να με σέβονται. Ο Σίμτσακ μπορούσε να έρθει και να μου ειπε αν είπα αυτό που έλεγε ότι είπα: “Μας είπες ότι θα μας γ@μήσ#τ$;”… Το σόου στο τέλος δεν χρειάζεται. Μπροστά σε 3.000 δεν χρειάζεται. Ήρθε στο Ρέθυμνο και κανένας δεν τον ενόχλησε. Πλήρως λανθασμένη η αντίδρασή του”.

Ρωτήθηκε αν πει ποιοι ενοχλούνται από την παρουσία αλλά δεν απάντησε: “Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Θεωρούμαι ξένος εδώ. Ασε το θέατρο που παίζεται ότι επειδή είμαι Κύπριος θεωρούμαι Έλληνας… Με τη δουλειά μου δίνω απαντήσεις. Με ενόχλησε το δημόσιο που έγινε… Θα μπορούσε να έρθει να με βρει…”.

Για τον αγώνα είπε: “Συγχαρητήρια για την επιβλητική και δίκαιη νίκη του Άρη. Όχι απλά ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, ήθελε να μας τιμωρήσει για την ήττα του Ρεθύμνου. Απόλυτα φυσιολογικό… Ουσιαστικά λεπτό με λεπτό καταρρέαμε και ήρθε αυτή η τεράστια νίκη για τον Άρη. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά την ήττα από τη Λευκάδα είμαστε αρκετά εγκλωβισμένοι ψυχολογικά”.

Κατέληξε λέγοντας: “Εύχομαι κάθε καλύτερο στον Άρη, να βρει τρόπο να κερδίσει το κύπελλο. Είναι καλό να αλλάζει μεριές (ένας τίτλος), να μην είναι μόνο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός”.

Πρίφτης: " O Tζάκσον έχει καλή πρώτη ύλη"

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, γυρνώντας την Πέμπτη το απόγευμα, κάναμε μια προπόνηση, είδαμε δύο φορές βίντεο και παίξαμε. Κάναμε καλή εμφάνιση, χρειαζόμασταν μια καλή εμφάνιση ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ότι δεν έχουμε παιχνίδι ευρωπαϊκό μας αφήνει περιθώρια να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια μέρα ρεπό”.

Ρωτήθηκε για το αν θα ενισχυθεί ο Άρης στην περιφέρεια και δεν θέλησε να απαντήσει: “Ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε επίσημα…”.

Ρωτήθηκε για όσα έγιναν στο τέλος μεταξύ Σίμτσακ και Κωνσταντινίδη και απάντησε πως “το κυριότερο είναι ότι είχαμε ανάγκη από νίκη. Τα υπόλοιπα είναι… Είχαμε ανάγκη τη νίκη και μια καλή εμφάνιση”.

Για την παρουσία του Τζάστιν Τζάκσον στα δύο πρώτα παιχνίδια του σχολίασε: “Ο Τζάκσον έχει πολύ καλή πρώτη ύλη, είναι ακατέργαστος, χρειαζόμασταν έναν παίκτη να βγάλει ενέργεια, να έχει γρήγορα πόδια, να παίξει κοντά στο στεφάνι. Είχε θετική πρώτη εικόνα. Δεν περιμέναμε κάποιον να παρέμβει δραστικά, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα και μέσα από την βελτίωση που θα έχει”.

Για την μεταμόρφωση του Άρη προς το καλύτερο σχολίασε: “Μετά από κάποιες σημαντικές νίκες οι παίκτες, όχι επειδή είναι κακοί χαρκτήρες, ενστικτωδώς χαλαρώνουν, ίσως να μεγαλώνει και η ιδέα που έχουμε για τους εαυτούς μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο μόνος δρόμος είναι της προσπάθειας. Σήμερα προσπαθήσαμε, είχαμε ενέργεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε… Κάθε νίκη είναι σημαντική. Το ότι η ομάδα είχε αυτή την αντίδραση μετά τον ημιτελικό κυπέλλου δείχνει κάτι. Μια ανωριμότητα και μια απειρία. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, γίνεται υποσυνείδητα αυτό…”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ