ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Δικός της ο Μπερχανιμέσκελ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόνι Μπερχανιμέσκελ, ο οποίος έγινε ο πέμπτος ξένος της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μία θέση καλούνται να καλύψουν ακόμη οι νεοφώτιστοι.

Ο Τζόνι Μπερχανιμέσκελ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, η οποία συνεχίζει να ενισχύεται δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της Basket League. " Την απόκτηση του Τζόνι Μπερχανιμέσκελ ανακοινώνει η Λάρισα ΚΑΕ" επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο 27χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στη Liga Endesa με τη φανέλα της Σαραγόσα, έχοντας 7.6 πόντους (με 38.8% στα τρίποντα), 1.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο. Με την ισπανική ομάδα έφτασε μάλιστα μέχρι τους "4" του πρωταθλήματος, πριν αποκλειστεί από την Μπαρτσελόνα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Εσθονία (Κάλεβ) και Γερμανία (Μπρεμερχάβεν), ενώ το 2016-'17 είχε περάσει από τη Leb Oro της Ισπανίας με τα χρώματα της Αραμπέρι, όντας -για μικρό χρονικό διάστημα- συμπαίκτης με τον Νώντα Παπαντωνίου, τον οποίο ξαναβρίσκει στη θεσσαλική ομάδα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα, η Λάρισα έχει αποκτήσει επίσης τον Τερέλ Παρκς, τον Τζάστιν Μπέικερ, τον Τζεχάιβ Φλόιντ, τον Σκότι Ρέινολντς και τον Μπλέικ Χάμιλτον.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ