STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λάρισα: Ριζούλης και Αγγέλου ανανέωσαν το ραντεβού τους

BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα, Θεόδωρος Ριζούλης, συναντήθηκε εκ νέου σήμερα (10/6) με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, αναλύοντας όλα τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν. Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα πουν εκ νέου σε δέκα μέρες.

Διπλή συνάντηση είχαν χθες (9/6) και σήμερα (10/6) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα, Θεόδωρος Ριζούλης και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου. Τέθηκαν επί τάπητος και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ενώ φυσικά έγινε κουβέντα για τις προππτικές που υπάρχουν ώστε οι δύο πλευρές να ανανεωσουν τη συνεργασία τους.

Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, καθώς συμφωνήθηκε να γίνει ένα νέο ραντεβού σε δέκα μέρες. Στο διάστημα που μεσολαβεί πιθανότατα θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα έχει ολοκληρώσει μια σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχει διάθεση να βοηθήσουν.

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση η " ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ δεν προτίθεται να μιλήσει με κανέναν άλλο προπονητή καθώς προτεραιότητά της είναι να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη συνταγή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ