STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαύριο - Άρης: Το συγκλονιστικό φινάλε

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τις δύο φάσεις που έκριναν το παιχνίδι του Άρη με το Λαύριο Megabolt. Το μεγάλο τρίποντο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και το χαμένο άλεϊ ουπ του Αντουάν Ουίγκινς αμέσως μετά.

Ο Άρη γύρισε από την... κόλαση και πήρε τη νίκη απέναντι στο Λαύριο Megabolt ( 71-70 ), για την 3η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη γύρισε από το -12 του 34ου λεπτού, για να πάρει ένα σπουδαίο "διπλό", το πρώτη της για φέτος.

Πέραν της άμυνας και της στόχευσης που υπήρχε (με τις διαρκείς διεισδύσεις), οι "κίτρινοι" τα κατάφεραν επειδή το σουτ του Παναγιώτη Βασιλόπουλου κατέληξε στον στόχο. Ο πολύπειρος φόργουορντ πήρε την ασίστ του Κουάμε Βον, μετά το σκριν, και εκτέλεσε από τα 6μ75, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ (71-70) με 1.7'' για το τέλος.

Ακολούθησε το τάιμ άουτ του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος έδωσε εντολή για πάσα στη ρακέτα, προκειμένου να γίνει ένα πολύ γρήγορο δίποντο. Αυτό που σχεδίασε στο πινακάκι του ο προπονητής των γηπεδούχων έπιασε, αλλά ο Αντουάν Ουίγκινς δεν άφησε καλά την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να ακουμπήσει τη στεφάνη και να καταλήξει εκτός στόχου.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ