STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Δύσκολο παιχνίδι"

Μαρκόπουλος: "Δύσκολο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη τους απέναντι στο Περιστέρι. Τι είπε ο Τζίμης Κουστένης.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας το Περιστέρι με 63-55, σημειώνοντας την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, που έχει γυρίσει ματς που έχανε ακόμη και με δέκα πόντους", είπε ο Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

" Με λίγες εξαιρέσεις ήμασταν συγκεντρωμένοι μέσα στο ματς. Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ, τομέα σημαντικό για το συγκεκριμένο ματς. Είχαμε τέσσερις σημαντικές απουσίες. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να επιστρέψουν οι δύο και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στον τρόπο παιχνιδιού που μας διακρίνει.

Εύχομαι στο Περιστέρι καλή συνέχεια και πιστεύω πως μπορεί να καταφέρει να πετύχει το στόχο του. Αν υπάρξει κάτι μεταγραφικό θα το δούμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας στόχος και καμία διάθεση προσθήκης. Ο Λίνος είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο με πολλές δυνατότητες. Ελπίζουμε να καταφέρουμε σύντομα να τον εντάξουμε στο σύνολο ώστε να βοηθήσει την ομάδα".

Ο Δέδας είπε: " Το ματς για εμάς ήταν ιδιαίτερο λόγω απουσιών. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση στο κατέβασμα της μπάλας και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είπαμε και στο ημίχρονο πως άμα παίξουμε άμυνα και πάρουμε τα ριμπάουντ θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε. Έτσι κι έγινε. Το καλό είναι ότι αγωνίστηκαν παιδιά που μέχρι σήμερα είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι.

Από την προετοιμασία κιόλας η ομαδικότητα ήταν αυτή που μας χαρακτήριζε. Μεταξύ μας γνωριζόμαστε καλά. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα".

Κουστένης: "Συγχαρητήρια στον Μαρκόπουλο"

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης δήλωσε: " Θέλω συγχαρώ τον κόουτς για την εξαιρετική του δουλειά. Φάνηκε και σήμερα γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, αποδεικνύοντας πως είναι μια ομάδα με βάθος πάγκου.

Γνωρίζαμε πως λόγω των απουσιών του ΠΑΟΚ θα συσπειρώνονταν έχοντας παίκτες που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Με όλο το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια εκτός προγράμματος νίκη. Τα περισσότερα τρίποντα που χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αμαρκάριστα. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς να καταλάβουμε πόσο πολλή δουλειά θέλουμε όλοι μας για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ένα καλό τεστ και σιγά-σιγά να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ίκαρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ".

Στη συνέχεια είπε: "Τα παιδιά έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια με το φιλότιμό τους. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Εάν μπορούσαμε θα είχαμε ενισχυθεί. Και με αυτά τα παιδιά, όμως, στα παιχνίδια που θα έρθουν πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα τα καταφέρουμε. Θα είναι ευπρόσδεκτη".

Ο Κανονίδης ανέφερε: " Ξέραμε εξ αρχής πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Στην επανάληψη, όμως, ήμασταν πολύ άστοχοι. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να κερδίσει. Κοιτάζουμε μπροστά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ