STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Ανέβηκε η ψυχολογία μας"

Μάρκοβιτς: "Ανέβηκε η ψυχολογία μας"
INTIME SPORTS

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια τους στο παιχνίδι με το Περιστέρι και υποστήριξε πως ανεβαίνει τη ψυχολογία του ΚΑΟΔ μετά τη νίκη αυτή

Ο ΚΑΟΔ πέτυχε την πρώτη του νίκη με τον Νέναντ Μάρκοβιτς στον πάγκο του και ο Νέναντ Μάρκοβιτς ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στο ματς με το Περιστέρι.

Ο Βόσνιος προπονητής αναφέρθηκε στη νίκη που δίνει ψυχολογία στους Δραμινούς και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να συνεχιστεί η καλή προσπάθεια της ομάδας του.

"Η ενέργεια που βγάλαμε από την αρχή ήταν ο βασικός λόγος για να ξεφύγουμε στο σκορ. Παρότι χάσαμε εννέα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας στοίχισαν στη διαφορά που πήραμε", επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο Νέναντ Μάρκοβιτς και πρόσθεσε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πάρα πολλά λάθη, τα οποία μπορεί να μην μας στοίχισαν τη νίκη, αλλά θα πρέπει να τα μειώσουμε γιατί σίγουρα θα μας στοιχίσουν στο μέλλον, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια. Η νίκη αυτή ήταν σημαντική για να ανέβει η ψυχολογία μας, δεδομένου ότι από τότε που ήλθα είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, με τις «μεγάλες» ομάδες και δεν είχαμε πάρει κάποια νίκη.

Συνεχίζουμε τη δουλειά, για να βελτιωθούμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, που ανταποκρίθηκαν σε ένα παιχνίδι με μεγάλο στρες, όπως είναι αυτά που παίζεις εναντίον ομάδας με ίδιους στόχους. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι".

Τους παίκτες του ΚΑΟΔ, εκπροσώπησε ο Κώστας Κακαρούδης ο οποίος τόνισε: "Ήταν ένα οριακό παιχνίδι για εμάς, γιατί παίζαμε με ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, παίρνοντας μια μεγάλη διαφορά και παρά τα νεκρά διαστήματα που είχαμε στο β' ημίχρονο (όταν επιτρέψαμε στο Περιστέρι να πλησιάσει), καταφέραμε και κερδίσαμε στο τέλος με μια καλή διαφορά, όπως είναι αυτή των 12 πόντων.

Θέλω να συγχαρώ το Περιστέρι, για τη μαχητικότητα του. Πιστεύω ότι η πιο μαχητική ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Το επόμενο Σάββατο μας περιμένει το πολύ δύσκολο τοπικό ντέρμπι με την Καβάλα".

Κουστένης: "Ο χρόνος δουλεύει για εμάς"

Παρά την ήττα του Περιστερίου, ο Τζίμης Κουστένης έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια και την επίτευξη των στόχων της ομάδας τους:

"Συγχαρητήρια στον κόουτς Μάρκοβιτς, για τη σημερινή του νίκη, αλλά και στον φίλο Μάρκοβιτς, μια και μας συνδέουν πολλά, απ' όταν ήμασταν μαζί στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο ΚΑΟΔ στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι περισσότερο από εμάς.

Και αυτό μεταφράστηκε σε μαχητικότητα, ενέργεια, με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που στο β' ημίχρονο παρ' ότι προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να την καλύψουμε. Αγωνιστήκαμε με δυο νέους παίκτες, που ξέραμε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, μιας και είχαν κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Πιστεύω όμως, ότι θα βοηθήσουν στη συνέχεια. Ο χρόνος δουλεύει για εμάς. Θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, για να διεκδικήσουμε την παραμονή στην κατηγορία".

Τέλος, ο Φώτης Ζούμπος σχολίασ: "Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Η διαφορά που δημιουργήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οφείλεται στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του. Κυνηγούσαν κάθε μπάλα, έκλεψαν πολλές και ξέφυγαν στο σκορ. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και παρ' όλο που μειώσαμε δεν καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να παραμείνουμε στην κατηγορία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ