STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Καλή ημέρα προετοιμασίας η σημερινή για εμάς"

Μπαρτζώκας: "Καλή ημέρα προετοιμασίας η σημερινή για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ τόνισε πώς η απόφαση αλλαγής παίκτη θα παρθεί την Τρίτη (26/02).

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Περιστερίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 105-57.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, μιλώντας παράλληλα και για την αλλαγή παίκτη στο πρωτάθλημα, μετά την έλευση του Ντορόν Πέρκινς.

" Όσο και αν φαίνεται οξύμωρο από την διαφορά, θέλω να πω μπράβο στον Δημήτρη για τη δουλειά που έχει κάνει. Παίζουν σωστά και μας βοήθησαν να παίξουμε σωστό μπάσκετ. Οι παίκτες μου έδειξαν αλτρουισμό, κάτι που φάνηκε από τις 32 ασίστ", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Οι παίκτες μας έπαιξαν σήμερα για να πασάρουν και όχι να σουτάρουν, για να ευχαριστήσουν τους συμπαίκτες τους. Ήταν μια καλή μέρα προετοιμασίας για εμάς η σημερινή. Εύχομαι στον Δημήτρη ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Για την αλλαγή του παίκτη στην Α1 είναι μια απόφαση που θα πάρουμε όλοι μαζί την Τρίτη και αφού μιλήσουμε με τους παίκτες θα απαντήσω δημόσια τότε.

Ο τραυματισμός του Βαγγέλη μας πονάει κάθε μέρα. Ακόμη και σήμερα. Ήταν ο παίκτης που ήξερε καλύτερα από κάθε άλλον αθλητή την τακτική της ομάδας μας. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε αλλαγή. Ακόμη και έτσι, όμως, τα ματς στην Ευρωλίγκα είναι πολλά, αν πρώτα ο Θεός περάσουμε στα πλέι οφ, όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Θα ήταν ευκαιρία για τον Πέρκινς σήμερα, αλλά όπως είχαμε πει και τις προάλλες, θέλαμε πρώτα να κάνει μια εβδομάδα προπονήσεων. Μόλις δούμε ότι τρέχει καλά τα πράγματα μέσα στο γήπεδο, τότε θα μπει αμέσως".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε: " Δεν σκεφτήκαμε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Θέλαμε να κάνουμε πρόβα ενόψει Μπεσίκτας και παίξαμε σωστά, με καλή εμφάνιση από μέρους μας. Δουλέψαμε κάποια πράγματα για το παιχνίδι στην Τουρκία και νομίζω παίξαμε καλά".

Κουστένης: "Παιχνίδι διεκπεραίωσης"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης δήλωσε: " Ηταν χαώδης η διαφορά σε ένα ματς διεκπεραίωσης. Το ματς δεν αντέχει κριτικής, ήταν καθαρά θέμα Ολυμπιακού πότε θα πάταγε γκάζι και πότε όχι. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε ήδη το ματς με τον Ίκαρο και εκεί θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση για να αναστρέψουμε το κλίμα. Ο Ολυμπιακός σεβάστηκε και τον εαυτό του και εμάς και μας έδειξε πως πρέπει να παίζουν οι ομάδες σωστά και σοβαρά.

Τα παιδιά έκαναν και κάνουν κατάθεση ψυχής. Πλέον μας λείπει η άγνοια κινδύνου που είχαμε στην αρχή. Κάθε παιχνίδι έχει την κρισιμότητα του. Παιδιά που έχουν τραβήξει το "κάρο", νιώθουν πίεση. Με προβληματίζει η εμφάνιση η σημερινή, όχι λόγω Ολυμπιακού, αλλά για να κάναμε αυτά που θέλαμε, δεν τα βγάλαμε στο παρκέ".

Ο Φώτης Ζούμπος είπε: " Φάνηκε σήμερα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε ό,τι είχαμε σχεδιάσει, μας τιμώρησαν όλα τα λάθη, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και πήραν μια εύκολη νίκη με μεγάλη διαφορά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ