STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Θα ήταν καταστροφή"

Μπαρτζώκας: "Θα ήταν καταστροφή"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως μία ενδεχόμενη ήττα από τον Ηρακλή θα ήταν καταστροφή και ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου δεν αρνήθηκε ότι το ματς το περίμενε δύσκολο, ενώ έκανε ειδική μνεία στην άμυνα ζώνης του Ηρακλή που λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

"Το παιχνίδι ήταν δύσκολο πριν αρχίσει και εξελίχθηκε έτσι, γιατί ο Ηρακλής έχει Έλληνες παίκτες οι οποίοι έχουνε εγωισμό και συσπειρώθηκαν μετά την απώλεια των Αμερικανών. Επέλεξε ένα παιχνίδι καθυστέρησης με ζώνη κάτι που περιμέναμε", υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

"Δεν είχαμε ενέργεια όμως και σκεφτόμασταν παραπάνω. Για οποιαδήποτε ομάδα η ήττα κόντρα στον Ηρακλή θα ήταν καταστροφή. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και στο εξής είναι να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάναμε καλά και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάριος Μπατής ο οποίος αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο που έδειξε ο Ηρακλής παρά τις απουσίες: "Παρά τις απουσίες του Ηρακλή, είχαμε τονίσει πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως κι έγινε με μας να μην ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας.

Εγκλωβιστήκαμε στην ζώνη και είχαμε άγχος όπως φαινόταν από τον τρόπο που παίζαμε. Κρατάμε την νίκη, αλλά δεν παίξαμε καλά. Απομένουν δύο παιχνίδια και θέλουμε δύο νίκες για να δούμε τι θα καταφέρουμε".

Χουγκάζ: "Έχουμε περάσει πολλά"

Στην αντίπερα όχθη, ο Κρις Χουγκάζ που είδε την ομάδα του να παλεύει αλλά να κάνει άλλη μία ήττα στο πρωτάθλημα υποστήριξε: "Η ομάδα έχει περάσει πάρα πολλά. Εμείς θέλαμε να ελέγξουμε το ρυθμό, να πάμε σε όσο το δυνατόν λιγότερες επιθέσεις ενώ στην άμυνα με συνδυασμένες άμυνες να βγάλουμε τον Πανιώνιο στα μακρινά σουτ. Όταν ισοφαρίσαμε στο τέλος, έπρεπε να πάρουμε το ριμπάουντ αλλά δεν το κάναμε. Αυτό είναι άλλωστε το μόνιμο πρόβλημά μας.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μαχητικότητα. Τους ζήτησα να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και να έχουν κίνητρο και όσο υπάρχει αυτή η ομάδα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι Έλληνες παίκτες είναι πάντα η ψυχή μιας ομάδας. Θέλω να τους βλέπω να παίζουν έτσι ως το τέλος".

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος υπογράμμισε: "Στην κατάσταση που είναι η ομάδα ψάχνουμε να βρούμε κίνητρο. Θέλαμε να παλέψουμε το παιχνίδι. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλεύουμε. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, όπως το ριμπάουντ στο τέλος. Μένουν δύο παιχνίδια, θα παλέψουμε όσο μπορούμε για ό,τι το καλύτερο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ