ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι φωνές του Άρη και η απάντηση του Περιστερίου

Οι φωνές του Άρη και η απάντηση του Περιστερίου

Η ΚΑΕ Άρης και ο Βαγγέλης Αγγέλοου εξέφρασαν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών ( Σώμος-Διαμαντής-Πιτσίλκας ) στην αναμέτρηση με το Περιστέρι. Για "επίδειξη αλητείας" από τον Αγγέλου κάνουν λόγο στην ομάδα των δυτικών προαστίων. (VIDEOS).

Η ΚΑΕ Άρης και ο Βαγγέλης Αγγέλου εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας τους για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας (Σώμος-Διαμαντής-Πιτσίλκας) της αναμέτρησης με το Περιστέρι Bικος Cola, το οποίο με την σειρά του τοποθετήκε για το ζήτημα.

O Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, είπε: " Δεν έχω να δηλώσω τίποτα, συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Τελειώνοντας ένα παιχνίδι δεν είσαι έτοιμος να κάνει ανάλυση, αλλά μπορείς να δεις τα κριτήρια του παιχνιδιού. Εμένα μου είπαν να μη μιλήσω. Δεν μιλάω και στη ζωή αυτή δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ. Πρέπει κάποιος να ξέρει που βρίσκεται, να γίνουμε εμείς καλύτεροι, είχαμε κάποιες λάθος αποφάσεις στην άμυνα, επηρέασε η κατάσταση αυτή τους παίκτες και συνεχίζουμε. Δεν ξέρω αν θα ζω για πάντα. Επιθετικό φάουλ του ΜακΓκι, τρεις φορές ο ΜακΓκι στο λόου ποστ, το καλάθι του Τζόουνς ας ήταν φάουλ, γιατί δεν μέτρησε; Πριν κάνει το πρώτο βήμα τον έσπρωξε. Σέβομαι απόλυτα τους διαιτητές, σέβομαι όλα τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να μιλάς… Απολογείσαι στον κόσμο σου, στη διοίκηση… Κράτα το θυμό σου και κάνε το σταυρό σου. Κάνουμε τον σταυρό μας.

Εγώ λέω στους παίκτες μου τρία πράγματα: Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, άρα θα πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και το τρίτο είναι να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος για να παίξεις την άνοιξη για το αποτέλεσμα.

Είμαι πολύ επιθετικός και πιεστικός με τους παίκτες ακριβώς γι’ αυτές στιγμές. Προπόνηση δεν κάνεις μόνο με μπάλα, αλλά κάνεις και με το μυαλό.

Δεν καταλαβαίνω τίποτα σήμερα! Τίποτα… Τίποτα… Από τα φάουλ που δόθηκαν στοχευμένα, από τα κριτήρια. Δίνω ένα σφύριγμα όταν κρίνω αν επηρεάζει τη φάση, αν αποκτά αβαντάζ… Ξέρετε πόσες φορές έκαναν βήματα οι παίκτες του Περιστερίου, πόσες φορές έκαναν φάουλ σαν αυτό που δόθηκε στον Τζόουνς; Τουλάχιστον έξι. Εγώ δεν λέω ότι χάσαμε από αυτό. Το καλάθι του Λάκι Τζόουνς όμως φάουλ στην κίνηση;".

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή έδωσε επίσημη μορφή στις διαμαρτυρίες της ομάδας της. "Ο ΑΡΗΣ των δυσκολιών σήμερα (18/11) αδικήθηκε με τόσο προφανή τρόπο που ακόμη κι εκείνοι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν μπάσκετ, το κατάλαβαν. Σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα που είτε ο ΑΡΗΣ είχε το πλεονέκτημα, είτε ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ανατρέψει το μειονέκτημα, η διαιτησία, του αφαίρεσε το δικαίωμα αυτό. Δεν το ανεχόμαστε, γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που συνέβη το ίδιο πράγμα. Άρα ο ΑΡΗΣ θα αντιδράσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο έχει νομίμως δικαίωμα να πράξει. Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για εμάς", αναφέρεται στην ανακοίνωση της "κίτρινης" ΚΑΕ, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και το video για το επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε στον Λάκι Τζόουνς, για το οποίο διαμαρτύρεται.

Επίδειξη αλητείας από τον Αγγέλου

Το Περιστέρι από την πλευρά του έριξε τα... πυρά του προς τον Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ "απάντησε" και στο video της ΚΑΕ Άρης: "Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA, με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απλό φίλαθλο του Άρη, δεν θα ακολουθήσει κάποιον με το όνομα Αγγέλου στην επίδειξη αλητείας, η οποία δεν τιμάει το τεράστιο όνομα και την Ιστορία του Συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Κάθε λεπτό που οι ιθύνοντες του Άρη, διατηρούν τον συγκεκριμένο σόουμαν στη θέση του, το πράττουν εις βάρος της ομάδας και της Ιστορίας της.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα μέχρι και μετά το τέλος, όταν επιτέθηκε φραστικά και όχι μόνο στους αθλητές μας, ο συγκεκριμένος τύπος, προφανώς για να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια του και να δημιουργήσει πολεμικό κλίμα για να μην παιχτεί μπάσκετ, εξύβριζε την αποστολή της ομάδας μας με χυδαίες εκφράσεις και έδινε ένα εντυπωσιακό μεν, φτηνό όμως δε σόου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις μερίδας οπαδών του Άρη στους αθλητές μας αλλά και την μετατροπή της αναμέτρησης από μπασκετική σε αγώνα… κατς.

Προκαλεί μάλιστα ιδιαίτερη απορία και ανησυχία, το γεγονός ότι προφανώς παρασυρόμενη από το… σόου του συγκεκριμένου τύπου, η Κ.Α.Ε. Άρης, εξέδωσε ανακοίνωση, προβάλλοντας σε βίντεο μια φάση στην οποία όντως-όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- και αυτοί που δεν ξέρουν μπάσκετ καταλαβαίνουν το ΞΕΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ του αθλητή του Άρη εις βάρος του αθλητή μας! Με τη διαφορά ότι μαζί με αυτή τη φάση το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA έχει εντοπίσει ήδη και δεκάδες άλλες που μετέτρεψαν το μπάσκετ σε κατς, με αποτέλεσμα η διαφορά υπέρ της ομάδας μας να μειωθεί αισθητά.

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την προσπάθεια του συγκεκριμένου τύπου να κρατήσει τη θέση του παρά την προφανή ανεπάρκεια του και ενδεχομένως την προσπάθεια ορισμένων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στον κόσμο του Άρη, όμως ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ανεχτούμε την αλητεία από οποιονδήποτε όπως και αν λέγεται. Πόσο μάλλον δε από έναν τύπο που εδώ και χρόνια δίνει σόου στα γήπεδα και θεωρεί ότι μπορεί να… μπουκάρει στα αποδυτήρια της αντίπαλης ομάδας, να υβρίζει προπονητές, παίκτες και μέλη της ομάδας, να επιδεικνύει δηλαδή συμπεριφορά νταβατζή.

Το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA επέστρεψε και επειδή ίσως κάποιοι νεόκοποι παράγοντες δεν το γνωρίζουν, όντως «Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για εμάς» στα δυτικά προάστια. Γιατί εμείς δεν έχουμε προπονητή που βρίζει και τραμπουκίζει, δεν έχουμε επιτροπή… υποδοχής πίσω από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και δεν κάνουμε σόου. Αγωνιζόμαστε και νικάμε. Και στο μπάσκετ και στο… κατς, αν χρειαστεί.

Υγ. Θα ήταν πιο… αληθοφανές, αν το βίντεο που πρόσθεσε ο Άρης στην ανακοίνωση του στο ΞΕΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ του αθλητή τους, ήταν από την μετάδοση της ΕΡΤ και όχι από μία κάμερα από την… εξέδρα. Αλλά στην προσπάθεια να παραποιήσουν και να βιάσουν την αλήθεια, είναι, όπως φαίνεται, αποφασισμένοι να εκτεθούν κι άλλο. Και εκτέθηκαν".

Τα videos που δημοσίευσαν οι ομάδες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ