STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός: Κοντά στον Άρη ο Τολιόπουλος

Ολυμπιακός: Κοντά στον Άρη ο Τολιόπουλος

Ο Άρης είναι κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά το ντιλ ακόμα δεν έχει κλείσει.

Ο Άρης θέλει να συνεχίσει την περιφερειακή του γραμμή και οι κίτρινοι είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος γκαρντ το καλοκαίρι του του 2015 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πλέον είναι κοντά στο μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Η περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλου είχε εξεταστεί και από τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος τον ήθελε στον Άρη, ενώ το πλήρωμα του χρόνου για να καταλήξει ο αρραβώνας σε γάμο φαίνεται πως πλησιάζει για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Άρης έχει κάνει την κίνησή του για να αποκτήσει τον Βασίλη Τολιόπουλο, τα μηνύματα που λαμβάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι θετικά, αλλά η υπόθεση ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος την τρέχουσα σεζόν δεν έχει βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, καθώς ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο νεαρός γκαρντ σε 7 συμμετοχές στην Basket League είχε μέσο όρο 1,4 πόντους, 0,6 ασίστ και 0,2 λάθη, ενώ δεν αγωνίστηκε σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας του στην EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ