ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ - Άρης: Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Πυλαία

ΠΑΟΚ - Άρης: Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Πυλαία
EUROKINISSI

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη (25/11, 17:30) δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας για την7η αγωνιστική της Basket League θαγίνειστο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ηΑΕΚθα υποδεχτείτον Ήφαιστο Λήμνου (25/11, 15:00).Οι προβολείς,πάντως,σήμεραθα στραφούνκυρίωςστο κλειστό της Πυλαίας για ένα από τα πλέον ιστορικά ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ. ΟΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Άρη (25/11, 17:30) στο πρώτο φετινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.Δύοομάδεςπου έχουν αναμετρηθεί 73 φορές στο παρελθόνσε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να έχει την μερίδα του λέοντος στις νίκες με 43, έναντι 30 του Άρη.

Με τον Απόλλωνα Τσόχλα στην 12άδα έπειτα από έξι και πλέον μήνες θα παραταχθεί οαήττητος στην έδρα τουΠΑΟΚ(3-0),όχι όμως και με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες 4 έως 6 εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Ο Άρης, από την άλλη, αναμένεται να έχει στην Πυλαία και τους δύο παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, δηλαδή τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Γκάρι Μπελ, οι οποίοι πήραν μέρος στην χθεσινή προπόνηση .

Τα κεντρικά πρόσωπα της σημερινής αναμέτρησης θα είναι δύο πρώην παίκτες του Άρη. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αθηναίου και τον Λάκι Τζόουνς, οι οποίοι μετακόμισαν το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη στον ΠΑΟΚ και θα τεθούν σήμερα για πρώτη φορά αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έχει μέχρι στιγμής καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας (2-1) παρά εντός (0-3).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (25/11):

BASKET LEAGUE

(7η αγωνιστική)

ΟΑΚΑ 15:00 ΑΕΚ - Ήφαιστος Λήμνου (Συμεωνίδης-Τσώνος-Παπαθανασίου)

ΠΑΟΚ 17:30 ΠΑΟΚ - Άρης(Κορομηλάς-Πουρσανίδης Γ.-Καλδίρης)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ