STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ιωνικός Νικαίας 88-82: Κορυφαίος με το "καλημέρα" ο Μαργαρίτης

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ 2019 / ΠΑΟΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ 2019 / ΠΑΟΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ιωνικό Νικαίας (88-82) σε φιλικό παιχνίδι για το "Συμεών Μαυροσκούφης" με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ, στην πρώτη του παρουσία στους αγώνες προετοιμασίας του δικεφάλου.

Στον ΠΑΟΚ κατέληξε το φιλικό... ντέρμπι με τον Ιωνικό Νικαίας (88-82), για την τελευταία μέρα του " Συμεών Μαυροσκούφης". Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη επιβλήθηκε στην PAOK Sports Arena, έχοντας τον Βαγγέλη Μαργαρίτη για κορυφαίο.

Ο αρχηγός του δικεφάλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι φέτος, σημειώνοντας 18 πόντους. Ο Άαρον Μπεστ (15 πόντοι) και ο Αντουέιν Γουίγκινς (14 πόντοι) ήταν αυτοί που τον ακολούθησαν σε επίπεδο παραγωγικότητας. Από την πλευρά του Ιωνικού Νικαίας, ο Τζαμάλ Τζόουνς (17 πόντοι) ξεχώρισε απέναντι στην πρώην ομάδα του, με τον Μπι Τζέι Στιτ (15 πόντοι) να έπεται.

Όλα αυτά, δέκα μέρες πριν από την έναρξη της Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άαρον Μπεστ δήλωσε πως " σίγουρα η άμυνα είναι κάτι που πρέπει να εστιάσουμε. Είναι ένας τομέας που έχουμε δει αρκετά στο βίντεο όλο αυτό το διάστημα. Η επίθεση λειτουργεί καλά άλλα στην άμυνα η ομάδα πρέπει να δώσει το βάρος και να βελτιωθεί μέχρι την άμυνα του πρωταθλήματος" για να προσθέσει αναφορικά με το πώς κατάφερνε η ομάδα να επανέλθει όταν βρισκόταν πίσω: " Νομίζω ότι είμαστε ένα γκρουπ κάλων παικτών με δυνατό χαρακτήρα και αυτό εξηγεί το γεγονός ότι επιστρέψαμε ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν το βάλαμε κάτω. Γενικά στο μπάσκετ δεν πρέπει να τα παρατάς, πρέπει να βρίσκεις τρόπο να επανέρχεσαι ακόμα και όταν κάτι δεν πάει καλά".

Τέλος αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του Ιωνικού και το πώς προσέγγισε η ομάδα του το παιχνίδι: " Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα και προσπαθεί να επιτεθεί στα πρώτα δευτερόλεπτα, σουτάροντας με κάθε τρόπο. Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι πάρα τα λάθη που κάναμε. Πρέπει, όμως, να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και ειδικά την άμυνα μας".

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 40-42, 65-69, 88-82.

ΠΑΟΚ (Φλεβαράκης): Λιούις 10, Σμιθ 8 (2), Σχίζας 7, Τσόχλας 3 (1), Μαργαρίτης 18 (1), Μπεστ 15 (4), Γουίγκινς 14 (1), Εγεγκέζε 6 (2), Σαρικόπουλος 3, Νόουλς 4.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Κουφός): Τζόουνς 17 (4), Τοπάλι, Στιτ 15 (3), Χατζηκυριάκος 3 (1), Αντρονικασβίλι, Λόρενς 6 (1), Μπαρτ Τζούνιορ 14 (4), Σάφτενααρ 4, Κώττας 2, Δημάκος 7 (1), Χαραλαμπόπουλος 14 (2).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ