Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ καλούνται να αποφασίσουν σε ποιον προπονητή θα δώσουν τα "κλειδιά" για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήταν πολύ δύσκολες και επεισοδιακές για τον ΠΑΟΚ οι ημέρες που προηγήθηκαν. Το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έφτανε και... περίσσευε προκειμένου ο οργανισμός να γίνει άνω κάτω και να προκληθεί μεγάλη αναταραχή.

ADVERTISING

Ο Κώστας Μέξας φάνηκε να κερδίζει τη “μάχη” από τον Χάρη Μαρκόπουλο για τη θέση του τεχνικού ηγέτη, ωστόσο προέκυψαν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες οι διοικούντες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα και τα πάντα "πάγωσαν".

ADVERTISING

Από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη στην οποία έκαναν παρέμβαση και οργανωμένοι οπαδοί δεν φάνηκε φως στον ορίζοντα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως άμεσα όλα θα μπουν σε μια σειρά. Η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση (;), αλλά αυτό αφενός πρέπει να φανεί και στην πράξη. Για τον “Δικέφαλος” άλλωστε το θέμα του προπονητή δεν μπορεί να είναι το πιο σημαντικό από τη στιγμή που θα πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις στο οικονομικό κομμάτι.