STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Τα λάθη ήταν αποτέλεσμα της... κλωτσοπατινάδας"

Παπαθεοδώρου: "Τα λάθη ήταν αποτέλεσμα της... κλωτσοπατινάδας"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πώς ο ΠΑΟΚ νίκησε και σχολίασε με ξεχωριστό τρόπο τα 36 λάθη που υπέπεσαν οι ομάδες. Τι δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League επικράτησε ( 62-58) του Άρη στο Αλεξάνδρειο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, ενώ στάθηκε και στο πόσο σκληρό ήταν το παιχνίδι.

"Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ανεξαρτήτως της κατάστασης του. Είναι πάντα σημαντικά αυτά τα παιχνίδια, και για λόγος γοήτρου, για εμάς ήταν και βαθμολογικοί οι λόγοι. Καταφέραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι κερδίσαμε απόλυτα δίκαια το σημερινό παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα 36 λάθη που υπέπεσαν οι ομάδες:

"Προετοιμαστήκαμε για να παίξουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο Άρης παίζει δυνατά στην άμυνα, αλλά αυτή η... κλωτσοπατινάδα που παίχτηκε είχε αυτό το αποτέλεσμα με τα λάθη".

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του αντιμετώπισε προβλήματα στην επίθεση στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο: "Αν σε κρατούν, σε κτυπούν, σε σπρώχνουν, σε κλωτσούν πώς να κερδίσεις; Έχουμε κερδίσει και είμαι στεναχωρημένος για την ποιότητα του μπάσκετ. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ, τι είναι αυτό;".

Καστρίτης: "Είδαμε παίκτες να... πεθαίνουν στο γήπεδο"

Παπαθεοδώρου: "Τα λάθη ήταν αποτέλεσμα της... κλωτσοπατινάδας"

Ο Γιάννης Καστρίτης από την πλευρά του δήλωσε: "Ήταν ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το σκορ. Δεν ήταν πολύ ποιοτικό το παιχνίδι, παρόλα αυτά τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τη δική μας ομάδα, είχαμε μεγάλο πάθος και διάθεση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε δεχθεί 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, έχουμε κρατήσει τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκοράρισμα. Έχουμε τα ίδια δίποντα, τα ίδια τρίποντα, έχουμε κυριαρχήσει στα ριμπάουντ, είμαστε καλύτεροι στις ασίστ… Οι 13/26 βολές μας πλήγωσαν. Αυτή είναι η εικόνα του παιχνιδιού, όταν κρίνεται σε ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, πόσο μάλλον στις βολές…Μετά από καιρό είδαμε τους παίκτες να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Το ξέρουμε ότι μια τέτοια ήττα στενοχωρεί πολλούς, αλλά δεν μπορούμε να μην είμαστε δίκαιοι. Σήμερα ειδικά στο δεύτερο μέρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, δεν είναι εύκολη η συνέχεια. Όλες οι ομάδες παίζουν κάθε αγωνιστική τελικό και πρέπει έτσι να συμπεριφερθούμε και εμείς".

Όσον αφορά τις 13/26 βολές που είχε η ομάδα του, τόνισε : "Όταν στην άμυνά σου ξεπερνάς τον εαυτό σου και έχεις και μεγάλη θέληση να κερδίσεις, έρχεται η στιγμή που δεν είσαι ψύχραιμος. Νομίζω ότι είναι πολλοί οι παράγοντες για την αστοχία στις βολές, περισσότερο έχει να κάνει με το πνευματικό κομμάτι. Είμαστε εδώ για τα παιδιά, κάνουν τεράστια προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που έχουν από τους τραυματισμούς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ