ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Υπήρχε συσσωρευμένη πίεση στον Παναθηναϊκό"

Πασκουάλ: "Υπήρχε συσσωρευμένη πίεση στον Παναθηναϊκό"
EUROKINISSI

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Τσάβι Πασκουάλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 93-83 στο κλειστό της Πυλαίας, αποδεικνύοντας ότι ως ένα βαθμό έχει αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στη Νταρουσάφακα για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, αναφέρθηκε αναλυτικά στη μεταβατική περίοδο που διανύει η ομάδα του όσο και στα προβλήματα που μοιάζει να αντιμετωπίζει.

Αρχικά, ο coach του Παναθηναϊκού στάθηκε στο σημερινό παιχνίδι τονίζοντας ότι: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη μας. Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι γιατί προσφέραμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε όσους το παρακολούθησαν στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή απόδοση και στην άμυνα και στην επίθεση. Όταν αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντική προσπάθεια στο τέλος του αγώνα για να επιστρέψει στο ματς, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι. Γενικά, ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη".

Στη συνέχεια, σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του είχε περισσότερες ασίστ παρά ριμπάουντ, υποστηρίζοντας με συγκρατημένο ενθουσιασμό ότι: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη μας. Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι γιατί προσφέραμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε όσους το παρακολούθησαν στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή απόδοση και στην άμυνα και στην επίθεση. Όταν αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντική προσπάθεια στο τέλος του αγώνα για να επιστρέψει στο ματς, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι. Γενικά, ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη".

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει και στις συνέπειες που πυροδότησε η εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Νταρουσάφακα, με ξεκάθαρη πρόθεση να ρίξει τους τόνους. Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: "Σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να υπάρχουν παιχνίδια, όπως αυτό με τη Νταρουσάφακα, στα οποία η πίεση είναι συσσωρευμένη. Η νίκη είναι αυτό που μετράει σε αυτές τις καταστάσεις και ήταν ξεκάθαρο σήμερα ότι παίξαμε με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη μας την Παρασκευή".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ