STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Προμηθέας - Ρέθυμνο: Το παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη 10 Μαρτίου

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως το παιχνίδι του Προμηθέα με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική θα διεξαχθεί, εν τέλει, την Τρίτη 10 Μαρτίου στο "Δημήτρης Τόφαλος" δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Το παιχνίδι του Προμηθέα με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League θα διεξαχθεί, εν τέλει, την Τρίτη 10 Μαρτίου στο "Δημήτρης Τόφαλος". Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης, η οποία είχε αρχικά αναβληθεί λόγω του κορονοϊού. Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα τις επόμενες δύο βδομάδες όμως, έδωσε τη δυνατότητα στον ΕΣΑΚΕ να ορίσει το παιχνίδι για την Τρίτη 10 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατόπιν της ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον νέο κορονοϊό, στα οποία περιλαμβάνεται η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η εξ' αναβολής συνάντηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League Προμηθέας - Ρέθυμνο Cretan Kings, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (10/3) με ώρα έναρξης τις 15:30 κεκλεισμένων των θυρών στο ΔΑΚ "Δημήτριος Τόφαλος" της Πάτρας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ