STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πιτίνο: "Δεν είμαι μεγάλος fan των All Star Games"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε συνέντευξη στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ενόψει του αυριανού All Star Game, του πρώτου στην 40ετή καριέρα του ως προπονητής!

Έπειτα από 40 χρόνια στα γήπεδα ο Ρικ Πιτίνο θα δει για πρώτη φορά στην καριέρα του πως είναι ένα All Star Game το απόγευμα της Κυριακής (10/2). Και δη το ελληνικό! Όπως είπε ο Αμερικανός προπονητής στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ μία ημέρα πριν από την γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, δεν έχει πάρει ποτέ στο παρελθόν μέρος σε κάποιο All Star Game, ενώ επισήμανε ότι τέτοιους είδους διοργανώσεις γίνονται αποκλειστικά για τους φιλάθλους και όχι για τους προπονητές...

" Τα All Star Games γίνονται για τους φιλάθλους, όχι για τους προπονητές. Και οι παίκτες το απολαμβάνουν διότι ο αγώνας δεν είναι απολύτως σοβαρός και δεν χρειάζεται να παίξουν σκληρή άμυνα. Μπορούν όμως να επιδείξουν τις επιθετικές τους αρετές και να ενθουσιάσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο ή θα παρακολουθήσουν από την τηλεόρασή τους το ματς. Όπως προανέφερα το All Star Game είναι για τους φιλάθλους", τόνισε αρχικά ο 66χρονος προπονητής, ο οποίος θα κοουτσάρει μαζί με τον Ντέιβιντ Μπλατ την ομάδα των ξένων το απόγευμα της Κυριακής.

" Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε All Star Game, δεν είμαι μεγάλος φαν, καθώς θέλω οι παίκτες να παίζουν άμυνα (γέλια). Θεωρώ πως θα είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία για τους φιλάθλους, καθώς αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγεται το All Star Game. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να περάσει όμορφα κάποιες ώρες και να δει από κοντά τα ινδάλματά του", συνέχισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ