STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκαραφίγκας: "Ομάδα είναι αυτή που έχει στεγανά"

Σκαραφίγκας: "Ομάδα είναι αυτή που έχει στεγανά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για τη νίκη του Πανελευσινιακού επί του Περιστερίου και αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες του, που έβγαλαν πράγματα προς τα έξω, από τα αποδυτήρια

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Πανελευσινιακού με το Περιστέρι, ο Γιώργος Σκαραφίγκας ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει περισσότερες, αλλά και λιγότερες νίκες.

Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για όσους δεν κρατούν τα "στεγανά" των αποδυτηρίων.

"Θα συμφωνήσω με τον Παπανικολόπουλο ότι πετύχαμε μια απλή νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες νίκες ή και πιο πολλές ήττες. Μπάσκετ παίζουμε. Μπορεί να κερδίσουμε μπορεί και να χάσουμε. Η ομάδα του Περιστερίου είναι αξιοθαύμαστη", υποστήριξε ο Γιώργος Σκαραφίγκας και συνέχισε:

"Έχουν βρει ρόλους τα παιδιά και δίνουν περισσότερα απ’ όσα μπορούν. Έχω δει πάρα πολλά ματς φέτος και νομίζω πως τα μπασκετικά κριτήρια δεν καθορίζουν το αποτέλεσμα. Η ζωή μας αυτή την εβδομάδα θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Ομάδα είναι αυτή που έχει στεγανά και ξέρει να κερδίζει. Κάποια παιδιά έβγαλαν προς τα έξω αναληθή πράγματα, ενώ δεν έπρεπε".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπανικολόπουλος, σχολίασε: "Ευχαριστούμε το Περιστέρι για τη φιλοξενία του για ένα γύρο. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Δεν σημαίνει κάτι, βέβαια. Αναμένεται μαραθώνιος ο δεύτερος γύρος, όπου θα ζήσουμε συγκλονιστικές στιγμές".

Κουστένης: "Δεν αλλάζει κάτι"

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζίμης Κουστένης υποστήριξε ότι δεν αλλάζει κάτι για το Περιστέρι. "Καταρχήν θέλω να συγχαρώ την Ελευσίνα για τη νίκη της. Έδειξε μεγαλύτερη θέληση και διάθεση για τη νίκη. Είχαμε πει πως πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά για τη νίκη", υποστήριξε ο προπονητής του Περιστερίου και συμπλήρωσε:

"Στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου κατά κανόνα είναι το καλό μας, χάσαμε τη συγκέντρωση και βγήκαμε εκτός πλάνου. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας. Δεν αλλάζει κάτι με μια νίκη ή με μια ήττα. Η μάχη θα πάει ωψς το τέλος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα" δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της "δυτικής όχθης".

Τέλος, ο Ανδρέας Ψαρόπουλος, υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για τη μεγάλη νίκη της. Εμείς πρτοετοιμαστήκαμε κατάλληλα γνωρίζοντας πως είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Χάσαμε με μεγάλη διαφορά γιατί δεν ακούσαμε αυτά που μας είπε ο κόουτς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο κοιτώντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε την άλλη εβδομάδα να προστατεύσουμε το σπίτι μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ