STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σούμποτιτς: "Δεν ωφελήθηκε κανείς"

Σούμποτιτς: "Δεν ωφελήθηκε κανείς"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς αναφέρθηκε στα επεισόδια που διέκοψαν το ματς για περίπου μία ώρα και τόνισε ότι κανείς δεν ωφελήθηκε από αυτό που έγινε.

Ο προπονητής του Άρη, έκανε ειδική μνεία σε όλα αυτά που έλαβαν χώρα στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και υπογράμμισε ότι δεν ήξερε τι να πει στους Μπάβτσιτς και Ουίντερς που είδαν αυτά τα "χάλια" για πρώτη φορά.

"Σήμερα δεν έχει ωφεληθεί κανένας από αυτό. Εύχομαι να ήταν η τελευταία φορά αλλά δεν θα είναι. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και συζητούσαν οι παίκτες τι θα γίνει και δεν ήταν ευχάριστο. Ο Μπάβτσιτς και ο Ουίντερς το είδανε πρώτη φορά αλλά τι να τους πεις", επισήμανε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά μετά την διακοπή μπήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε όμως πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με αποτέλεσμα ο Μπάβτσιτς να παίξει με ένεση, ο Ουίντερς έχει μία θλάση και δεν ξέρουμε αν θα παίξει το Σάββατο στο Μαρούσι ενώ και ο Ταπούτος δεν μπορούσε. Είχαμε πολύ θέληση όμως και πήραμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη δικιά μου στο πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό αυτό".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπογράμμισε: " Είναι κατάντια πλέον αυτό που γίνεται. Ζούμε το παράλογο. Ήρθα να καταθέσω εδώ την άποψή μου ως αθλητής. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Θέλαμε με τους συμπαίκτες μου να αποχωρήσουμε από το παιχνίδι. Οι συνάδελφοί μου του Ηρακλή διαφώνησαν για αυτό. Μπήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς ζέσταμα και χωρίς διάθεση από κανέναν. Μπορεί να κερδίσαμε αλλά το ελληνικό μπάσκετ έχει χάσει για μία ακόμη φορά.

Θα ήμασταν πιο αξιοπρεπείς αν αποχωρούσαμε από το γήπεδο. Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι να αναλάβουνε τις ευθύνες τους. Κάποια στιγμή θυμάμαι πριν από λίγο καιρό έναν Εισαγγελέα να είχε επέμβει για να καλέσει τους διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων αλλά στην συνέχεια είδα διάφορα πρωτοσέλιδα και δεν έχει επέμβει κανείς.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Εγώ έχω οικογένεια και δύο παιδιά σπίτι μου και δεν θέλω να διακινδυνεύω κάθε εβδομάδα την ζωή μου.

Θα πρέπει να δούμε τα φαινόμενα στην ουσία τους και στην γέννησή τους. Αν το κράτος θέλει να έχει μία ελεγχόμενη βία μέσα στα γήπεδα ο καθρέφτης είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα. Θα πρέπει να σταματάμε να κοιτάμε την ομάδα μας και να δούμε γενικότερα τα πράγματα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ