STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χαρίλαος Τρικούπης: Το επιτελείο του Ντίνου Καλαμπάκου

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR) EUROKINISSI

Ο Ντίνος Καλαμπάκος συνεχίζει στον πάγκο του Χαρίλαου Τρικούπη, όπως αναμενόταν, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν επίσης τους συνεργάτες του.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θα παραμείνει στον πάγκο του Χαρίλαου Τρικούπη, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό. Σήμερα, οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν επίσης τους συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού, στο παρθενικό τους ταξίδι στη Basket League.

Στο πλευρό του Ντίνου Καλαμπάκου θα βρίσκονται οι Λευτέρης Καλογήρου, Ηλίας Μούτσιος και Σπύρος Δεράος.

Who is who

Λευτέρης Καλογήρου

Ο Λευτέρης οδήγησε την προηγούμενη χρονιά την ΧΒΑ στην άνοδο της στην Β’ Εθνική. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και επαγγελματίας προπονητής μπάσκετ, με μεγάλη εμπειρία από όλες τις ηλικιακές και Εθνικές κατηγορίες.

Ηλίας Μούτσιος

Ο Ηλίας συνεχίζει και φέτος μαζί μας, συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της ομάδας μας! Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Προπόνηση Καλαθοσφαιριστών και στην Οργάνωση Αγωνιστικής Περιόδου.

Σπύρος Δεράος

Ο Σπύρος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την ομάδα, καθώς ξεκίνησε από τον Τρικούπη την καριέρα του ως αθλητής. Από το 2005 έχει περάσει από τους πάγκους πολλών ομάδων, αλλά και της δικής μας την περίοδο 2014-15.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ