STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χουγκάζ: "Ήταν το φιλί της ζωής"

Χουγκάζ: "Ήταν το φιλί της ζωής"
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο και ο Κρις Χουγκάζ ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του πως αυτή η νίκη ήταν το φιλί της ζωής για την ομάδα του

Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς αυτό επιβάλλει η παράδοσης της ιστορίας.

"Όπως και πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι, έτσι και μετά φωνάζαμε για τη νοοτροπία και την ψυχολογία που πρέπει να έχουμε και που αρμόζει στον Ηρακλή", επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο Κρις Χουγκάζ και συνέχισε:

"Ήρθαμε στη Ρόδο χωρίς τον Ντρόμπνιακ και τον Ηλιάδη αλλά καταθέσαμε πάθος και καρδιά. Είμαστε ακόμα τελευταίοι, τίποτα δεν τελείωσε αλλά ήταν «φιλί ζωής». Είμαστε Ο Ηρακλής και για την ιστορία αυτού του συλλόγου θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας στο γήπεδο με την Καβάλα γιατί δεν είμαστε …ένας. Είμαστε όλοι μαζί".

Από την πλευρά του, ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς ξεκαθάρισε πως το μυστικό ήταν το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε με πάθος: " Τι να πω… ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Ξέρετε όλοι σε τι κατάσταση είναι ο Ηρακλής αυτή τη χρονιά. Ήρθαμε χωρίς άγχος αλλά παίξαμε με πάθος. Τι να πω… με το νέο κόουτς δουλέψαμε πολύ σκληρά παρά τα προβλήματα. Συγχαρητήρια σε όλους. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό".

Σφαιρόπουλος: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε την ομάδα του να κάνει μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα. " Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη του. Ήταν απόλυτα δίκαιη. Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο γιατί ο Ηρακλής έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά.

Δυστυχώς δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Ο Ηρακλής πέτυχε εύκολα καλάθια και απ’ έξω αλλά και μέσα στο καλάθι. Οι πενήντα πόντοι στο ημίχρονο είναι πάρα πολλοί. Ο Ηρακλής έχει εκτός έδρας 66π. μέσο όρο και σήμερα έβαλε 87. Έχει 29% στα τρίποντα και σήμερα είχε 52%.

Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη σήμερα. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά να βρούμε την αιτία που δεν μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια. Διατηρούμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Έχουν απομείνει οχτώ ματς και θα τα παλέψουμε όλα", τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος .


Τέλος, ο Γιάννης Γεωργαλλής υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Ήρθε στην έδρα μας, επέβαλλε το ρυθμό του και μας έβαλε 50π. στο ημίχρονο. Ούτε ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει βάλει πενήντα πόντους σε ένα ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κρατάμε όμως ψηλά το κεφάλι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ