STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζευγώλης: "Ο Άγιος Στόγκλιν έκανε πάλι το θαύμα του"

Ζευγώλης: "Ο Άγιος Στόγκλιν έκανε πάλι το θαύμα του"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος και με το δίκιο του, ο Γιώργος Ζευγώλης ο οποίος μίλησε για τη νέα νίκη της ομάδας του, τον Στόγκλιν που τον χαρακτήρισε Άγιο, αλλά και την εκδήλωση κατά του ρατσισμού

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Ηλυσιακού με το Περιστέρι, ο Γιώργος Ζευγώλης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από το 66-64 με το οποίο επικράτησε η ομάδα του.

Κι αυτό γιατί, η νίκη αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη για την ομάδα των Ιλισίων που δείχνει πλέον σημάδια ανάκαμψης.

"Τα πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στο Περιστέρι, που είναι η ομάδα που κερδίζει τις εντυπώσεις φέτος, αφού εκτός απ’ τις μεγάλες του νίκες, έχει παλέψει κάθε παιχνίδι ακόμη και αυτά με τις …μεγάλες ομάδες", σχολίασε ο Γιώργος Ζευγώλης και συνέχισε:

"Εμείς ήμασταν αγχωμένοι και τελικά ο… Άγιος Στόγκλιν έκανε πάλι το θαύμα του στο χειρότερο ίσως παιχνίδι μας. Ξημερώνει το παιχνίδι με την Καβάλα και σε ένα πρωτάθλημα με χαμηλότερη ίσως ποιότητα αλλά μεγάλο ανταγωνισμό, όπου τα παιχνίδια κρίνονται σε λίγους πόντους, πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή, αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε κανένα …νοσοκομείο. Ο Στόγκλιν έπαιξε σήμερα απέναντι σε κάθε πιθανή άμυνα αλλά έχει κερδίσει τον σεβασμό των συμπαικτών του και αυτό για μένα είναι πολύ σπουδαίο.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία για την εκδήλωση κατά του ρατσισμού. Γενικά σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη σε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Ας παραδειγματιστούν όλοι από αυτό".

Ο Γιώργος Αποστολίδης από την πλευρά του πρόσθεσε: "Έγινε ένα κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι. Σεβόμαστε το Περιστέρι, που έχει κάνει πολύ καλή πορεία φέτος και ξέραμε ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Είχαμε καθαρό μυαλό στις δυο τελευταίες φάσεις, μια επίθεση και μια άμυνα και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον".

Κουστένης: "Το πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει"

Ο Τζίμης Κουστένης υπογράμμισε για το παιχνίδι ότι αυτή τη φορά το Περιστέρι ήταν στην πλευρά του ηττημένου: "Αυτή την φορά βρεθήκαμε στην …αντίπερα όχθη. Με ένα μεγάλο σουτ, ο Στόγκλιν έδωσε το παιχνίδι στον Ηλυσιακό. Το πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει, ούτε θα τελείωνε αν κερδίζαμε.

Θα δούμε τα λάθη μας και έχουμε άλλο ένα ντέρμπι με την Ελευσίνα την επόμενη αγωνιστική. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την ατμόσφαιρα, που ήταν όπως πρέπει να είναι, με ενθουσιασμό, δίχως ακρότητες. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη του, αλλά και για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης κατά του ρατσισμού".

Τέλος, ο Ντουάιτ Θορν τόνισε: " Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν να μας συμπαρασταθούν και ήταν πάρα πολύ καλοί στην συμπεριφορά τους.

Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, θέλαμε να κερδίσουμε, παίξαμε καλά αλλά είχαμε ένα-δυο σημεία με λάθη και άστοχα σουτ και αυτά μας στοίχισαν. Ένα παιχνίδι αμφίρροπο, όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και κατέληξε να κριθεί σε δυο σουτ, ένα το έβαλαν και ένα το χάσαμε… Ξέραμε ότι δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα… Αυτό είναι το μπάσκετ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ